Στα «ραντάρ» της Τζένοα ο Ζινγκερνάγκελ

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

i

© Intime

Στα «ραντάρ» της Τζένοα ο Ζινγκερνάγκελ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:53 - 15.06.2023

Τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, φαίνεται πως εξετάζει η Τζένοα, η οποία επέστρεψε στη Serie A.

Η Τζένοα ολοκλήρωσε τη σεζόν συγκεντρώνοντας 73 βαθμούς και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε την άνοδο στη Serie A, μέσω της δεύτερης θέσης στη Serie B. Όπως είναι λογικό, ο σύλλογος της Ιταλίας βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση παικτών που θα διαμορφώσουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς και προτεραιότητα αποτελεί το κομμάτι της επίθεσης.

Στη λίστα της Τζένοα ο Ζινκερνάγκελ

Σε πρώτο πλάνο υπάρχουν τα ονόματα των Κρίστοφ Πιάτεκ και Τζιοβάνι Σιμεόνε, όμως στη λίστα υπάρχει και ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο οποίος αυτή τη στιγμή ανήκει στους «ερυθρόλευκους». Ο λόγος για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ! Πιο αναλυτικά, ο σύλλογος της γειτονικής χώρας εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του μεσοεπιθετικού που δόθηκε δανεικός την περασμένη σεζόν στη Σταντάρ Λιέγης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Calcio Mercato».

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, αγοράστηκε το καλοκαίρι του 2022 από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να «κολλήσει» στο σχήμα και έτσι δόθηκε δανεικός στο βελγικό κλαμπ. Ο 28χρονος αποτέλεσε, μάλιστα, βασικό «γρανάζι» της ομάδας, σημειώνοντας σε 28 εμφανίσεις, με 10 γκολ και 2 ασίστ. Αντιθέτως, με τους Πειραιώτες αγωνίστηκε σε επτά αγώνες πετυχαίνοντας δύο γκολ, όλα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δανός αποτελεί μία περίπτωση που θα πρέπει να εξετάσει ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος θα πρέπει να διαχειριστεί ένα επίσης σημαντικό ζήτημα - εκτός από αυτό του προπονητή - το οποίο έχει αξία 50 εκατ. ευρώ.