Η ώρα της απόφασης για τον κόουτς

Αντόνιο Κορδόν

i

©ElDesmarque

Η ώρα της απόφασης για τον κόουτς

Διονύσης Βερβελές 11:50 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 16.06.2023

Πλέον, δείχνει θέμα ωρών για τον Ολυμπιακό η πρόσληψη του νέου προπονητή, με τον χρόνο να πιέζει…

Ο χρόνος πλέον πιέζει τον Ολυμπιακό. Λίγες ημέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τον επόμενο προπονητή τους. Ο Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται στην Ισπανία.

Ο βασικός στόχος, ήταν να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Τον είχε πάντα σε εκτίμηση τον 42χρονο κόουτς ο Κορδόν, εκτιμά στοιχεία από τον τρόπο παιχνιδιού του και γι’ αυτό ταξίδεψε εκεί, για να «κλειδώσει» τη συμφωνία.

Βέβαια, με όσα έχουμε δει και στο παρελθόν, όσο δεν ανακοινώνεται ο νέος προπονητής, όλα θα είναι ανοιχτά. Και είναι ξεκάθαρο γιατί συμβαίνει αυτό. Ο Ολυμπιακός σε λίγες ημέρες, αρχίζει την προετοιμασία του. Πρέπει να έχει το νέο του προπονητή.

Ναι, δόθηκε… παράταση και χρόνος στο σύλλογο, με την εξέλιξη των πρώτων αγώνων να έρχονται 10 και 17 Αυγούστου. Από την άλλη, όμως, περιμένουν και οι παίκτες. Θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί, να έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της νέα πρόσωπα. Μένει να φανεί η δουλειά που έχει κάνει ο Κορδόν, τι θα «τρέξει» άμεσα.

Η ώρα της απόφασης έτσι, πλησιάζει για τους «ερυθρόλευκους» που θέλουν να τελειώσουν το συντομότερο με τον προπονητή. Φαίνεται να είναι θέμα ωρών, στόχος είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός να έχει «κλειδώσει» το ζήτημα του προπονητή, ώστε να μπουν στην τελική τους ευθεία και τα υπόλοιπα.

Δεν φαίνεται για την ώρα να υπάρχει κάποια άλλη… επιλογή, στον Μαρτίνεθ έχει εστιάσει ο Κορδόν, αλλά στον Ολυμπιακό έχουμε δει πάρα πολλά. Θα είναι τεράστια έκπληξη βέβαια να προκύψει κάτι άλλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ο χρόνος και η πίεση που υπάρχει πλέον πάντως, δεν είναι και σύμμαχος για τον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών που έχει πιάσει δουλειά για τα καλά και έχει και πολύ δρόμο μπροστά του. Εκτός των μεταγραφών άλλωστε, θα υπάρχουν και οι παίκτες που θα πρέπει να αποχωρήσουν, με πολλούς από τους δανεικούς να αποτελούν «αγκάθι».