Στη Λαμία για έναν ακόμα χρόνο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

i

©intime

Στη Λαμία για έναν ακόμα χρόνο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Στη Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος εντάχθηκε τον περασμένο Γενάρη στη Λαμία.

Ο 31χρονος αμυντικός με την παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν βοήθησε πολύ για την παραμονή, στη Λαμία τον είχαν σε εκτίμηση και επήλθε συμφωνία για την παραμονή του. Ο διεθνής στόπερ, λοιπόν, υπέγραψε νέο συμβόλαιο στην ομάδα της Φθιώτιδας για έναν ακόμα χρόνο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έγινε μέλος της ομάδας μας τον Φεβρουάριο του 2023, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 10 εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος με την έλευσή του τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενσωματώθηκε πλήρως στην ομάδα μας και τη βοήθησε στο έπακρο, ώστε αυτή να πετύχει το δύσκολο στόχο της παραμονής της στην κατηγορία, θα συνεχίσει να είναι μέλος του συλλόγου και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Ο προγραμματισμός, λοιπόν, τρέχει για τη Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο να έχει κάνει τις εισηγήσεις του με τη λήξη της σεζόν. Σε αντίθεση με τον Παπαδόπουλο, ο Θανάσης Γκαραβέλης έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Λαμία αποτελεί παρελθόν.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας σ’ αυτά τα δύο χρόνια είχε 32 συμμετοχές με την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά παρά την παραμονή στη Super League, ο ίδιος δεν θα συνεχίσει και το γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media. «Το τέλος μιας ακόμα διετίας ,γεμάτης με ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά, λύπη, άγχος και στο τέλος ανακούφιση και δικαίωση για την κατάκτηση της παραμονής μας στην πρώτη κατηγορία.

Είμαι χαρούμενος που τους τελευταίους 3 μήνες έβαλα κ εγώ το «λιθαράκι» μου για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί ενώ όλα ήταν εναντίον μας. Αποχαιρετώ την ομάδα και τον κόσμο της Λαμίας με το κεφάλι ψηλά ,γνωρίζοντας ότι έχω προσφέρει τον καλύτερο μου εαυτό . Ευχαριστώ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ!».

Αντίθετα, θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στη Λαμία για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο εμφανίστηκε ο Νταβίντ Σιμόν. Ο Ισπανός δεξιός μπακ, μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «La Provincia»: «Είμαι πολύ χαρούμενος πλέον, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν. Ήμασταν στην τελευταία θέση και καταφέραμε να σώσουμε την παρτίδα. Τα καταφέραμε στην διαδικασία των πλέι άουτ εξαιτίας της εξαιρετικής σχέσης που δημιουργήσαμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Καταφέραμε να σωθούμε και τώρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου.

Θα δούμε τι θα γίνει. Η Λαμία είναι μια ήρεμη πόλη και η ομάδα έχει στόχο να μεγαλώνει συνεχώς. Είμαστε αισιόδοξοι πως μετά από επτά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, μπορούμε να προχωρήσουμε το πρότζεκτ και να πετύχουμε πιο σπουδαία πράγματα. Θα δούμε όμως τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, προς το παρόν είμαι σε διακοπές με την οικογένειά μου».