Η παραμονή του Βόκολου στη Λαμία και το σχέδιο για τη νέα σεζόν

Ο Λεωνίδας Βόκολος.

i

©intime

Η παραμονή του Βόκολου στη Λαμία και το σχέδιο για τη νέα σεζόν

Sportal newsroom 17:35 - 20.05.2023

Ο Λεωνίδας Βόκολος αναφέρθηκε στο ρόστερ που θέλει για το νέο πρωτάθλημα στη Λαμία.

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανέλαβε τη Λαμία σε μία πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να βάλει μία τάξη και να την κρατήσει στη Super League.

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό LamiaPolis 87,7, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παραμονή: «Ήταν ένα ταξίδι που στέφθηκε με επιτυχία στο τέλος αλλά δύσκολο όπως σχεδόν όλα. Στο τέλος πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε πραγματικά η χαρά είναι πολύ μεγάλη και είμαι δίπλα χαρούμενος γιατί είδα και τον κόσμο να είναι χαρούμενος και να βγαίνει στους δρόμους πραγματικά κάτι το οποίο ήταν πρωτόγνωρο για μένα».

Για την απόφασή του ν’ αναλάβει τη Λαμία: «Είδα ότι είναι μία ομάδα με συνθήκες κανονικής δουλειάς, είναι μία ομάδα με έναν σοβαρό πρόεδρο και αρκετό κόσμο, ο οποίος στηρίζει. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη δουλειά μου, δουλεύω πάρα πολλές ώρες κι όταν δουλεύεις ανταμοίβεσαι. Γενικά δεν φοβάμαι και στην αρχή πολύς κόσμος μου έλεγε πως είναι δύσκολα τα πράγματα όμως εγώ απαντούσα πως η Λαμία είναι καλή ομάδα, έχει καλό ρόστερ και νομίζω ότι χρειάζεται δουλειά.

Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά βοήθησε κάτι πολύ βασικό: Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι τη πρώτη μέρα που πήγαμε, αλλά αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειάς που ήθελα».

Για την παραμονή του στη Λαμία: «Είχαμε ραντεβού με τον πρόεδρο και νομίζω ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων. Δεν έχουν πέσει υπογραφές, αλλά υπάρχει συμφωνία, προχωράμε μαζί για την επόμενη χρονιά μία δύσκολη χρονιά. Νομίζω ότι και αυτή η χρονιά πάλι με τα συστατικά αυτά που είχαμε μέχρι τώρα θα ξεκινήσει με στόχο τη γρήγορη παραμονή.

Για το ρόστερ της νέας σεζόν: «Σε συγκεκριμένο αριθμό δεν έχω καταλήξει στο μυαλό μου, αλλά δεν θέλω το ρόστερ να ξεπερνάει τον αριθμό των 30-32 ποδοσφαιριστών. Η αλήθεια είναι πως όταν ήρθα στη Λαμία υπήρχε ένας πολύ μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών και δεν είναι εύκολο όταν έχεις πάρα πολλά παιδιά. Ευτυχώς μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε τα αποδυτήρια, αλλά δεν είμαι αυτός που θέλω να δουλεύω με 35 ποδοσφαιριστές.

Η επόμενη σεζόν σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα ξεκινήσει περίπου στις 5-6 Ιουλίου 5-6. Το πρωτάθλημα ξεκινάει από την πληροφόρηση που έχω στις 19 ή 26 Αυγούστου».