Η πρώτη φωτογραφία του Τζαγκόεφ με τα «κυανόλευκα» - Υπογράφει και ανακοινώνεται από τη Λαμία

Άλαν Τζαγκόεφ

i

© Intime

Η πρώτη φωτογραφία του Τζαγκόεφ με τα «κυανόλευκα» - Υπογράφει και ανακοινώνεται από τη Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:11 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 28.09.2023

Το βράδυ της Πέμπτης (28/9) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ο Άλαν Τζαγκόεφ, ο οποίος θα αποτελέσει και με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Λαμίας. Το μεσημέρι της ίδια μέρας διέρρευσε η πρώτη του φωτογραφία με φανέλα της ομάδας.

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Λαμία, η οποία... πυροδότησε τη βόμβα του Άλαν Τζαγκόεφ. Ο έμπειρος μέσος έφτασε στη χώρα για να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Φθιώτιδας, αποτελώντας μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Λεωνίδα Βόκολου. 

Ειδικότερα, ο Τζαγκόεφ βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη και την Πέμπτη (28/9) πέρασε τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Μάλιστα, η πρώτη του φωτογραφία με τα «κυανόλευκα» διέρρευσε, αφού τη στιγμή απαθανάτισε ο Πίτι και τη μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα social media. 

O 33χρονος πέρασε από το προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να δει τις εγκαταστάσεις. Πλέον, απομένει το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε.

Στις 20:00 ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας, στην Πλατεία Ελευθερίας, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια να αποθεωθεί από τους φιλάθλους της ομάδας μας.

© Instagram