Η Νις έριξε τριάρα στη Λανς και φουλάρει για Champions League

Η Νις έριξε τριάρα στη Λανς και φουλάρει για Champions League

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:11 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:28 - 17.03.2024

Η Νις απέδρασε από την έδρα της Λανς με σκορ 3-1 και επέστρεψε στη μάχη για το Champions League.

Μετά από δύο σερί ήττες (από την Τουλούζ και τη Μονπελιέ), η Νις επέστρεψε στη διεκδίκηση των εισιτηρίων που οδηγούν στο επόμενο Champions League, σημειώνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Λανς, για την 26η αγωνιστική της Ligue 1.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Χάις προσπέρασε τη Λανς και ανέβηκε στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας παράλληλα στους 2 βαθμούς την απόστασή της απ' την 3η Μονακό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 11ο λεπτό βρήκαν δίχτυα. Ο Τερέμ Μοφί πήρε τη πάσα του Μοχάμεντ Αλί Τσο και με κοντινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ομάδα του Χάις συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 53ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Τσο βρήκε τον Κρεπέν Τουράμ μέσα στη περιοχή και εκείνος σκόραρε σε κενή εστία, ενώ στο 67' ο Μοφί βγήκε στην κόντρα και αφού πέρασε τον Σαμπά έκανε το 3-0 για τη Νις.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο σκορ. Στο 76ο λεπτό ο Ελί Γουάχι βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή από τον Ουεσλέ Σαΐντ και με ωραίο τελείωμα στην αριστερή πλευρά της εστίας του Μαρτσίν Μπούλκα διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τη Λανς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (27ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ