Ο Εμπαπέ μήνυσε ιδιοκτήτη μαγαζιού με κεμπάπ επειδή χρησιμοποίησε το όνομά του σε σάντουιτς (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ μήνυσε ιδιοκτήτη μαγαζιού με κεμπάπ επειδή χρησιμοποίησε το όνομά του σε σάντουιτς (vid)

Κώστας Τόπας 09:05 - 14.03.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μήνυσε έναν ιδιοκτήτη μαγαζιού με κεμπάπ, επειδή χρησιμοποίησε το όνομά του στην περιγραφή ενός από τα σάντουιτς του.

Ο Μοχάμεντ Χένι, ένας influencer με έδρα τη Μασσαλία και πολύ γνωστός στον κόσμο του ποδοσφαίρου στη Γαλλία, άνοιξε ένα μαγαζί με κεμπάμ. Η περιγραφή από τα σάντουιτς του είναι ότι φτιάχνεται με ένα «στρογγυλό ψωμί, τόσο στρογγυλό όσο το κρανίο του Εμπαπέ».

Ο Χένι, ένας θαυμαστής της Μασσαλίας με 1,8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έλαβε μια επικυρωμένη επιστολή, από την Ντελφίν Βερχαϊντέν, τη δικηγόρο του Κιλιάν Εμπαπέ, για λογαριασμό της KMA, της εταιρείας που δημιούργησε ο Γάλλος αστέρας για να συναλλάσσεται με όλους τους χορηγούς του και τα δικαιώματα εικόνας του.

Η επιστολή απαιτεί από τον γνωστό Influencer να αφαιρέσει το όνομα του Εμπαπέ από το μενού του εντός οκτώ ημερών προτού τον παραπέμψει στο δικαστήριο επειδή χρησιμοποίησε το όνομά του χωρίς τη συγκατάθεσή του για εμπορικούς σκοπούς. Ο Χένι, εμφανώς σοκαρισμένος από τις ενέργειες του Εμπαπέ, αντέδρασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Δεν ντρέπεσαι; Δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις; Να μου κάνεις μήνυση για κάτι τόσο μάταιο; Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ να το πιστέψω!», είπε ο Χένι στους θαυμαστές του.

Ο Ντιμίτρι Παγιέ, ο πρώην σταρ της Μαρσέιγ και της Γουέστ Χαμ , που αυτή τη στιγμή παίζει στη Βάσκο ντα Γκάμα, είναι επίσης μέρος μιας περιγραφής σάντουιτς: «Μια κρέπα τόσο φορτωμένη όσο ο Παγιέ».