Αυτή θα είναι η νέα υπερπολυτελής βίλα αξίας 16 εκατ. ευρώ του Εμπαπέ στη Μαδρίτη (pics)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Αυτή θα είναι η νέα υπερπολυτελής βίλα αξίας 16 εκατ. ευρώ του Εμπαπέ στη Μαδρίτη (pics)

Κώστας Τόπας 13:06 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 13.03.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη, εκεί όπου θα ζήσει σε μία υπερπολυτελή βίλα, αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται για την άφιξη του Κιλιάν Εμπαπέ αυτό το καλοκαίρι και φαίνεται ότι ο Γάλλος αστέρας ετοιμάζεται να μετακομίσει και στην Ισπανία. Αναμένεται να είναι μια γεμάτη χρονιά για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018, ο οποίος σχεδιάζει να παίξει τόσο στο Euro όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Γερμανία και στο Παρίσι αντίστοιχα, αλλά ήδη ψάχνει για σπίτι στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Μιλώντας στην εμπειρογνώμονα πολυτελών ακινήτων, Λουσία Μαρτίνεθ, η Marca αναφέρει ότι το νέο ακίνητο του Εμπαπέ είναι πιθανό να κοστίσει μεταξύ 12 και 16 εκατ. ευρώ. Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός είναι πιθανό να ζει σε μία από τις δύο περιοχές που ονομάζεται «La Moraleja», όπου ζει η πλειοψηφία των αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένου του Βινίσιους και της «La Finca». 

Η πρώτη μάλιστα περιοχή είναι πιο κοντά στο προπονητικό γήπεδο της Ρεάλ. Αυτές είναι οι δύο πλούσιες γειτονιές της Μαδρίτης που εγγυώνται ιδιωτικότητα σε επαρκή απόσταση από την πόλη, αλλά και με επαρκή χώρο για να μπορεί κάποιος να προπονηθεί.

Η Λουσία Μαρτίνεθ συνεχίζει λέγοντας ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές τείνουν να ζουν στα περίχωρα της πόλης και αν δεν μπορούν να βρουν ένα ακίνητο που να ταιριάζει με τις ακριβείς προδιαγραφές τους, θα νοικιάσουν ένα διαμέρισμα ενώ μπορούν να χτίσουν ένα. Αντίθετα, οι προπονητές Κάρλο Αντσελότι και Ντιέγκο Σιμεόνε ζουν πιο κεντρικά.

«Δεν μπορώ να σας δώσω παραδείγματα παικτών γιατί τότε θα νιώσουν ταυτοποιημένοι, αλλά ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν συμβεί εγώ είναι ότι ήρθε ένα άτομο από μια σκανδιναβική χώρα που ήθελε να έχει γαϊδούρια και κοτόπουλα στον κήπο, ήταν σκάνδαλο για όλους τους άλλους γείτονες και τους ανέφεραν, αλλά αποδεικνύεται ότι τα γαϊδούρια θεωρούνται οικόσιτα ζώα. Άρα δεν είχαμε τίποτα να κάνω. Μέσα στο σπίτι υπήρχαν χίλια πράγματα, ένα μπάνιο στη μέση του δωματίου, χωρίς καμία προστασία, ένα ντους στη μέση ενός πλήρως γυαλιού καθιστικού. Μπορώ να σκεφτώ 2.000 πράγματα, αλλά εξαρτάται από το χρώματα για γεύση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λουσία Μαρτίνεθ.

Γάλλοι οπαδοί θα δικαστούν για ρατσιστικές προσβολές μετά τον τελικό Γαλλίας - Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο
WORLD CUP

08:43 - 12.03.2024

Γάλλοι οπαδοί θα δικαστούν για ρατσιστικές προσβολές μετά τον τελικό Γαλλίας - Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Κατηγορούμενοι για ρατσιστικές προσβολές στο διαδίκτυο εναντίον πολλών παικτών της γαλλικής ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του Κιλιάν Εμπαπέ μετά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 από την Αργεντινή, δύο άνδρες και μια γυναίκα θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη τον ερχόμενο Μάιο.

Ο Εμπαπέ θα έχει λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, λόγω αυτού του φορτωμένου προγράμματος. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται επίσης σε περιοδεία προετοιμασίας κατά τη διάρκεια του διαστήματος που ο Εμπαπέ θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος είναι πιθανό να είναι περίπου μια εβδομάδα μετά τον τελικό της διοργάνωσης, εάν οι «τρικολόρ» φτάσουν στον τελικό.