Ο Λαουτάρο κατηγορείται ότι απέλυσε παράνομα babysitter επειδή έπασχε από ανίατη ασθένεια - Τι απαντά ο ίδιος

Λαουτάρο Μαρτίνες

i

© prtscr

Ο Λαουτάρο κατηγορείται ότι απέλυσε παράνομα babysitter επειδή έπασχε από ανίατη ασθένεια - Τι απαντά ο ίδιος

Κώστας Τσιακλής 10:03 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 12.10.2023

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες κατηγορείται ότι απέλυσε παράνομα babysitter όταν έμαθε πως έπασχε από μια ανίατη ασθένεια. Μάλιστα το δικαστήριο διέταξε την αποζημίωση της οικογένειας της.

Σε μπελάδες φαίνεται να μπαίνει ο επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, αφού κατηγορείται ότι απέλυσε παράνομα babysitter όταν έμαθε πως έπασχε από μια ανίατη ασθένεια.

Μπορεί ο Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι εντυπωσιακός στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της Ίντερ και της Εθνικής Αργεντινής, όμως εκτός αυτών φαίνεται να έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αυτό γιατί η οικογένεια μιας babysitter που είχε προσλάβει του κάνει μήνυση για κακή μεταχείριση. 

Ο Αργεντινός επιθετικός λοιπόν μαζί με τη γυναίκα του, Αγκουστίνα Γκαντόλφο, είχαν προσλάβει μια babysitter να τους προσέχει τη δίχρονη κόρη τους (έχουν και έναν γιο που δεν είχε όμως γεννηθεί τότε). Οκτώ μήνες αργότερα κατηγορούνται πως απέλυσαν τη γυναίκα αυτή αφού έμαθαν πως πάσχει από μια ανίατη ασθένεια, η οποία τελικά της κόστισε τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο. 

Η οικογένεια της τους κατηγορεί ουσιαστικά για παράνομη λύση του συμβολαίου της και σύμφωνα με το Sky Sport έκανε μήνυση στον Μαρτίνες, με το δικαστήριο του Μιλάνου να διατάζει την αποζημίωση της στην οικογένεια. Ο ίδιος και η σύζυγος του πάντως διαφωνούν με όλο αυτό και ισχυρίζονται πως η γυναίκα δεν μπορούσε να εργαστεί άλλο επειδή δεν την άφηνε η αρρώστια της.

Επίσης κάνουν λόγο πως έκαναν πολλά για αυτήν που ήταν φίλοι για μια ζωή, βοηθώντας την οικονομικά αλλά ακόμα και να βρει κρεβάτι στο νοσοκομείο, όπου κατέρρευσε. Μάλιστα δεν δίστασαν να κατηγορήσουν την οικογένεια της πως εκμεταλλεύεται το θάνατο του παιδιού τους για να βγάλουν χρήματα. 

Ο μέσος της Γιουβέντους, Φατζόλι ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό
SERIE A

13:09 - 11.10.2023

Ο μέσος της Γιουβέντους, Φατζόλι ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό

Ο μέσος της Γιουβέντους, Νικολό Φατζόλι βρίσκεται υπό έρευνα για πιθανές παραβιάσεις στοιχημάτων σε παράνομες πλατφόρμες και κινδυνεύει να τεθεί σε αναστολή έως και τρία χρόνια εάν κριθεί ένοχος.

«Αποφάσισα να μείνω σιωπηλός για πολύ καιρό από σεβασμό για μια οικογένεια που δεν ήταν ποτέ εναντίον μας. Αλλά δεν θα τους επιτρέψω να αμαυρώσουν το όνομα μου. Προσλάβαμε μια ήδη άρρωστη γυναίκα, μια φίλη ζωής, μέχρι που δυστυχώς δεν ήταν πια ικανή να εργαστεί γιατί δεν της το επέτρεπε η ασθένειά της. Αφού έκανα πολλά για εκείνη και την οικογένειά της, πήρα τα εισιτήρια για την άφιξή τους, βοήθησα να βρουν νοσοκομειακά κρεβάτια όταν κατέρρευσε, βοηθώντας τη με τη θεραπεία και τη στέγαση για την οικογένεια που φέραμε για να φροντίσει την κόρη της που πεθαίνει. Τι σόι άνθρωπος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του παιδιού του για να βγάλει λεφτά».