Λεβαδειακός: Χωρίς Λούα Λούα κόντρα στον Ατρόμητο

Καζένγκα Λούα Λούα

i

© Intime

Λεβαδειακός: Χωρίς Λούα Λούα κόντρα στον Ατρόμητο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:37 - 31.03.2023

Χωρίς τον Λούα Λούα θα αγωνιστεί ο Λεβαδειακός στο ματς της 2ης αγωνιστικής των playouts, με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει γνωστή την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ατρόμητο με φόντο την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι το οποίο οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη καλούνται πάση θυσία να πάρουν το τρίποντο.

Ατρόμητος: Χωρίς προβλήματα και με Αγκιπού Καμαρά η αποστολή ενόψει Λεβαδειακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:53 - 31.03.2023

Ατρόμητος: Χωρίς προβλήματα και με Αγκιπού Καμαρά η αποστολή ενόψει Λεβαδειακού

Ο Κρις Κόουλμαν έκανε γνωστή την αποστολή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τον τεχνικό των Περιστεριωτών να συμπεριλαμβάνει τον Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Έλληνας τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή του για την εν λόγω αναμέτρηση και σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο Λούα Λούα, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων. Πέραν τούτου, ο κόουτς της ομάδας από τη Λιβαδειά δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα. 

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Μπελμόντε, Χάμοντ, Μεχία, Σακό, Βινίσιους, Βήχο, Βρακά, Γιαννιώτα, Δούμτσιο, Λιάγκα, Νίκα, Ντεντάκη, Παναγιώτου, Συμελίδη, Τζημόπουλο, Τσάπρα, Νταμπό, Σαχπεκίδη, Γερεμέγεφ και Παζ.