«Τρένο» η Λεβερκούζεν, νίκη επί της Φράιμπουργκ και μόνη πρώτη στην Bundesliga!
i

© prtscr

«Τρένο» η Λεβερκούζεν, νίκη επί της Φράιμπουργκ και μόνη πρώτη στην Bundesliga!

Ιάσονας Τσίλης 20:35 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 29.10.2023

Η Λεβερκούζεν έφτασε στην πέμπτη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Φράιμπουργκ και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Δεν λέει να φύγει από την κορυφή η Λεβερκούζεν! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο γερμανικό πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1 της Φράιμπουργκ και διατηρήθηκε στην κορυφή και στο +2 από την Μπάγερν Μονάχου, που βρίσκεται ακριβώς από πίσω της.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι, έπαιζαν μονότερμα και τελικά στο 36ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Βιρτς να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο Γερμανός άσος... χάζεψε όλη την αντίπαλη άμυνα με διαδοχικές ντρίμπλες και στη συνέχεια εκτέλεσε τον Ατουμπολού για το 1-0 του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61' η Λεβερκούζεν με τη βοήθεια της τύχης πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Χόφμαν έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Ατουμπολού, μετά στην πλάτη του και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα, για το 2-0. Έπειτα από εννέα λεπτά η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League μείωσε με κεφαλιά του Γκίλντε για το τελικό 2-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE