Λίβερπουλ ζωντανή για τα «αστέρια», Λέστερ στο... χείλος του γκρεμού!

Λίβερπουλ

i

Photo by Stu Forster/Getty Images/Ideal Images

Λίβερπουλ ζωντανή για τα «αστέρια», Λέστερ στο... χείλος του γκρεμού!

Κώστας Τσιακλής 23:53 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 16.05.2023

Περίπατο έκανε στο «King Power» η Λίβερπουλ, η οποία πάτησε τη Λέστερ με 3-0 και έμεινε στο κόλπο για το Champions League, ενώ έστειλε τις «αλεπούδες» στον γκρεμό.

Έκανε πάρτι η Λίβερπουλ! Οι «ρεντς» πανηγύρισαν μια άνετη νίκη επί της Λέστερ με 3-0 στο «King Power» και έμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τους ομίλους του Champions League

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μείωσε στον 1 βαθμό τη διαφορά της από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την 3η Νιούκαστλ, όμως αμφότερες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη πλευρά, οι «αλεπούδες» παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη, πλησιάζοντας ακόμα πιο πολύ το ενδεχόμενο του υποβιβασμού.

Γιούργκεν Κλοπ: «Η Λίβερπουλ είναι ένας φανταστικός σύλλογος - Ακόμα και αν είναι εκτός Champions League θα είναι ελκυστική για πολλούς παίκτες»
PREMIER LEAGUE

17:42 - 12.05.2023

Γιούργκεν Κλοπ: «Η Λίβερπουλ είναι ένας φανταστικός σύλλογος - Ακόμα και αν είναι εκτός Champions League θα είναι ελκυστική για πολλούς παίκτες»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, θεωρεί πως η ομάδα του θα παραμείνει ελκυστική για νέους παίκτες ακόμα και αν δεν αγωνίζεται στο Champions League της νέας περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και άνοιξαν το σκορ στο 33', όταν ο Σαλάχ βρήκε τον Τζόουνς και εκείνος με ένα ωραίο σουτ έκανε το 0-1, ενώ έπειτα από τρία λεπτά το ίδιο δίδυμο χτύπησε ξανά, με τον Τζόουνς να γράφει το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση στην επανάληψη, είχαν τις στιγμές τους με Μάντισον και Μπαρνς, αλλά ο Άλισον δεν τους επέτρεψε να παραβιάσουν την εστία του. Η υπόθεση νίκη για τη Λίβερπουλ κλείδωσε στο 71', με τον Σαλάχ να μοιράζει την τρίτη ασίστ του και τον Άρνολντ με ένα φοβερό σουτ να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Λέστερ: Ίβερσεν, Καστάνιε, Έβανς(88’ Σούταρ), Φαές, Περέιρα(67’ Τόμας), Σουμαρέ, Εντιντί(61’ Τέτε), Τίλεμανς, Μπαρνς(61’ Ντάκα), Μάντισον, Βάρντι.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τζόουνς(84’ Kαρβάλιο), Φαμπίνιο, Χέντερσον(74’ Μίλνερ), Σαλάχ(88’ Έλιοτ), Ντίαζ(74’ Ζότα), Χάκπο.

Tags: