Οι ξεχωριστές ευχές της Λίβερπουλ για τα γενέθλια του Τσιμίκα

Κώστας Τσιμίκας

i

Κώστας Τσιμίκας/©Photo by Visionhaus//Getty Images/Ideal Images

Οι ξεχωριστές ευχές της Λίβερπουλ για τα γενέθλια του Τσιμίκα

Κώστας Τόπας 12:35 - 12.05.2023

Ο Κώστας Τσιμίκας γιορτάζει τα γενέθλιά του σήμερα (12/05) και η Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί...

Ο Έλληνας αριστερός μπακ έκλεισε τα 27 έτη ζωής, με τους «Reds» να δημοσιεύουν σχετική φωτογραφία στα social media τους με τις ευχές στον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ καταγγέλλει την πίεση που ασκείται στους παίκτες από την παιδική ηλικία (vid)
PREMIER LEAGUE

12:18 - 12.05.2023

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ καταγγέλλει την πίεση που ασκείται στους παίκτες από την παιδική ηλικία (vid)

Κοιτάζοντας πίσω στα χρόνια του στην ακαδημία της Λίβερπουλ, ο Άγγλος δεξιός μπακ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ θυμήθηκε σε συνέντευξή του στο BBC την πίεση που ασκείται στους ποδοσφαιριστές από μικρή ηλικία.

Ο «Greek Scouser» μετακόμισε στο Λίβερπουλ από τον Ολυμπιακό το 2020 και μέχρι τώρα έχει καταγράψει 56 συμμετοχές με απολογισμό μάλιστα 12 ασίστ. Ο Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό, ενώ αγωνίστηκε στο εξωτερικό ως δανεικός σε Έσμπιεργκ και Βίλεμ. Την τριετία 2018-2020, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, ειδικότερα στο Champions League, ενάντια σε Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ. Οπως και στο Europa League.

Οι τρομερές του εμφανίσεις έκαναν την Λίβερπουλ να βγάλει από τα ταμεία της 13 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2020. Η πρώτη του χρονιά ήταν δύσκολη, ωστόσο σήμερα θεωρείται ένα χρήσιμο πολυεργαλείο για τον Γιούργκεν Κλοπ. Κορυφαία του στιγμή το καθοριστικό πέναλτι ενάντια στην Τσέλσι στον τελικό του Carabao Cup.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να μην στείλει τις ευχές της στον «Tsimi» για τα σημερινά (12/05) γενέθλια.