Επέστρεψε στις νίκες ο Λεβαδειακός και «πάτησε» κορυφή

Επέστρεψε στις νίκες ο Λεβαδειακός και «πάτησε» κορυφή

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:18 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 08.01.2024

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Νίκη Βόλου με 2-0 και «πάτησε» στην κορυφή του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στην κορυφή.  

Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε μία σπουδαία νίκη εντός έδρας κόντρα στη Νίκη Βόλου με 2-0, για τη 16η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Λεβαδειακός ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Θεσσαλίας έμεινε στην 5η θέση με 18 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και στο 16ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Ο Νίκας έκανε την κεφαλιά, ο Γκαραβέλης απέκρουσε, αλλά ο αμυντικός του Λεβαδειακού ήταν στην κατάλληλη θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 73ο λεπτό ο Μπαχανάκ αποβλήθηκε από το ματς και άφησε τη Νίκη Βόλου με παίκτη λιγότερο. 

Ο Λεβαδειακός το εκμεταλλεύτηκε αυτό και τέσσερα λεπτά μετά ο Γιώργος Νίκας με ωραίο πλασέ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους. 

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Κροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Χάμοντ, Συμελίδης, Νίκας, Κουάδρα, Ρομό, Γιαννιώτας. 

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (27? λ.τ Τζιώρας), Κάσσος, Ανδρέου, Αναστασίου, Μπαχανάκ, Κυριακίδης, Πολίτης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Ριμπέιρο (64? Κρητικός).