Ο Τζάκα σκόραρε ένα υπέροχο γκολ, προσποιήθηκε ότι τραυματίστηκε κι ανησύχησε τον Τσάμπι Αλόνσο (vid)

Γκρανίτ Τζάκα

Ο Τζάκα σκόραρε ένα υπέροχο γκολ, προσποιήθηκε ότι τραυματίστηκε κι ανησύχησε τον Τσάμπι Αλόνσο (vid)

Κώστας Τόπας 09:21 - 24.02.2024

Ο Γκρανίτ Τζάκα σημείωσε ένα υπέροχο γκολ κόντρα στη Μάιντς, αλλά... κατάφερε να ανησυχήσει τον Τσάμπι Αλόνσο με τον πανηγυρισμό του.

Στο τρίτο λεπτό του αγώνα μεταξύ της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Μάιντς, για την 23η αγωνιστική της Bundesliga, ο Τζάκα εκμεταλλεύτηκε μια χαμένη μπάλα στην άκρη του πέναλτι κι επιχείρησε ένα σουτ που αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα η προσπάθειά του να καταλήξει στα δίχτυα.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Ελβετός προσποιήθηκε τον τραυματία κρατώντας τον μηρό του, αλλά όλα ήταν απλά ένα αστείο, καθώς δευτερόλεπτα αργότερα χαμογελούσε με τους συμπαίκτες του. Βέβαια, ο Τσάμπι Αλόνσο και η ιατρική ομάδα του ήταν αρκετά ανήσυχοι για την κατάσταση, αλλά, όταν συνειδητοποίησαν τι πραγματικά συνέβαινε, υποχώρησαν με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Η Λεβερκούζεν έχει πλέον 11 βαθμούς διαφορά από την πρωταθλήτρια Μπάγερν στην αδιάκοπη επιδίωξή της για έναν παρθενικό τίτλο στην Bundesliga, έχοντας χάσει μόνο βαθμούς σε τέσσερις από τους 23 αγώνες πρωταθλήματος μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Επιπλέον, είναι η μόνη ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης ανά συντελεστή UEFA που δεν έχει ακόμη γευτεί την ήττα το 2023/24, ενώ οι βαθμοί και οι καταλογισμοί τερμάτων τους (61 και 59, αντίστοιχα) αποτελούν ρεκόρ συλλόγων σε αυτή τη φάση σε μια σεζόν πρωταθλήματος.