Το... τρολάρισμα της Λεβερκούζεν στη Χόφενχαϊμ μετά τη νίκη των «ασπιρίνων»
i

©Photo by Lars Baron/Getty Images

Το... τρολάρισμα της Λεβερκούζεν στη Χόφενχαϊμ μετά τη νίκη των «ασπιρίνων»

Δημήτρης Χούπης 19:35 - 30.03.2024

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά τη νίκη επί της Χόφενχαϊμ, είχε όρεξη για... τρολάρισμα, καθώς πριν το μεταξύ τους παιχνίδι η δεύτερη είχε απειλήσει τις «ασπιρίνες».

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει απτόητη στην Bundesliga. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο επικράτησε και της Χόφενχαϊμ με 2-1 και συνεχίζει αήττητη για 44ο παιχνίδι. Μάλιστα οι «ασπιρίνες» πέτυχαν ακόμα μία ανατροπή στο πρωτάθλημα, η οποία ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε χάρη στο γκολ του Μπέιερ στο 33ο λεπτό και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Λεβερκούζεν θα κάνει την πρώτη ήττα της, οι παίκτες του Αλόνσο είχαν άλλη άποψη. Στο 88' ο Άντριχ ισοφάρισε και τρία λεπτά μετά ο Πάτρικ Σικ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στο τέλος του αγώνα, όπως είναι λογικό, οι παίκτες της Λεβερκούζεν πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη, η οποία τους στέλνει ακόμα πιο κοντά στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα social media των «ασπιρίνων» είχαν... όρεξη για πλάκα.

Τελεσίγραφο της Μπάγερν προς τον Ντέιβις: «Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να πεις ναι ή όχι»
BUNDESLIGA

10:04 - 20.03.2024

Τελεσίγραφο της Μπάγερν προς τον Ντέιβις: «Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να πεις ναι ή όχι»

Ο Αλφόνσο Ντέιβις δεν ανανεώνει με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει θέσει τελεσίγραφο στον Καναδό αμυντικό και την Ρεάλ παράλληλα να παραμονεύει για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, πριν από το παιχνίδι η Χόφενχαϊμ είχε κάνει ένα ποστ στο twitter γράφοντας, «Είπατε αήττητοι; Χμμ...», με την Μπάγερ μετά τη νίκη της να απαντάει με ένα απλό «Ναι» στην προηγούμενη ανάρτηση.