Ηττήθηκε από τη Λευκορωσία και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή η Εθνική Ελπίδων

Ηττήθηκε από τη Λευκορωσία και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή η Εθνική Ελπίδων

Δημήτρης Χούπης 16:29 - 22.03.2024

Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Λευκορωσία και έχασε ευκαιρία για να μειώσει από την κορυφή του ομίλου που βρίσκεται η Πορτογαλία.

«Πικρή» ήττα γνώρισε η Εθνική Ελπίδων. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ηττήθηκε με 0-1 από τη Λευκορωσία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2025. Κάπως έτσι παραμένει στην τρίτη θέση με έντεκα βαθμούς, τέσσερις πίσω από την πρώτη Πορτογαλία η οποία νίκησε εύκολα με 4-0 της Νησιά Φερόε.

Η Εθνική Ελπίδων έχασε μία σημαντική στιγμή στο 24ο λεπτό με τον Σουρλή, ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίτσου, δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η Εθνική το έκαναν οι παίκτες της Λευκορωσίας στο 57'.

Όπου ο Μαρτίνοφ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Τρία λεπτά μετά η Ελλάδα έφτασε αρκετά κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Κοσίδη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 84ο λεπτό ο Παναγιώτου έχασε ακόμα μια σημαντική στιγμή, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Λευκορωσία (Σαρχέϊ Γιαρόμκα): Σκάπετς, Μπάρανοκ, Ναζαρένκα, Κασαράμπ, Σβιντίνσκι, Ντουσέφσκι (64' Γκούζ), Μπουράκ (74' Κρασνού), Πιατσούρα (78' Κατλιάρου), Αγκέεφ, Μαρτίνοφ (78' Χρούτσκο), Σβεντσίκου (78' Ζουραλίου).

Η στιγμή του μίνι πανικού και της εκκένωσης της αίθουσας στη συνέντευξη Τύπου του Πογέτ (vid)
EURO

09:47 - 22.03.2024

Η στιγμή του μίνι πανικού και της εκκένωσης της αίθουσας στη συνέντευξη Τύπου του Πογέτ (vid)

Η στιγμή που ο Γκουστάβο Πογέτ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη συνέντευξη Τύπου, καθώς κάποιος πάτησε κατά λάθος του κουμπί εκκένωσης, με αποτέλεσμα να δοθεί η σχετική εντολή από τα μεγάφωνα.

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κίτσος, Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτου, Κρυπαράκος, Σουρλής (81' Νιάρχος), Κουρφαλίδης (59' Μεταξάς), Δαρέλας (59' Αποστολάκης), Παναγίδης, Ζουγλής (59' Σοφιανός), Τζίμας (59' Κοσίδης).