Ανατροπή δεδομένων και εκτός «μάχης» για την απόκτηση του Μπέλιγχαμ η Λίβερπουλ

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©Intime

Ανατροπή δεδομένων και εκτός «μάχης» για την απόκτηση του Μπέλιγχαμ η Λίβερπουλ

Κώστας Τσιακλής 09:05 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 12.04.2023

Η Λίβερπουλ φαίνεται να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του μέσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ, λόγω της αυξημένης κοστολόγησης του Άγγλου χαφ.

Ανατροπή δεδομένων στη μεταγραφική υπόθεση του μέσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί η   φαίνεται να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός Άγγλος αποτελούσε εδώ και καιρό τον νούμερο 1 στόχο των «κόκκινων», η ψηλή τιμολόγηση του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ μοιάζει να είναι αυτή που τους κρατάει πίσω από μια ενδεχόμενη κίνηση.

Αυτή τη στιγμή ο γερμανικός σύλλογος ζητάει περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ και όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ, το μπάτζετ των «κόκκινων» θα είναι μειωμένο σε περίπτωση που η ομάδα δεν βγει στο Champions League και έτσι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ και οι βοηθοί του προτιμούν να δαπανήσουν αυτά τα χρήματα για να αποκτήσουν περισσότερους από έναν ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες είχε διαρρεύσει πως η Λίβερπουλ είχε καταθέσει πρόταση στη Ντόρτμουντ, η οποία ήταν κάτω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα αποχωρήσουν σίγουρα το καλοκαίρι οι Νάμπι Κεϊτά, Άλεξ Όξλεϊντ Τσέιμπερλεν και Ρομπέρτο Φιρμίνο ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Τζέιμς Μίλνερ, που επίσης ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του. Μερικά ονόματα που έχουν συνδεθεί με τη Λίβερπουλ είναι αυτά των Μέισον Μάουντ της Τσέλσι, Μόισες Καϊσέδο και Αλέξις ΜακΆλιστερ της Μπράιτον και του Ματέους Νούνιες της Γούλβς.

Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ο Καϊσέδο και ο Μακ Άλιστερ
PREMIER LEAGUE

15:03 - 10.04.2023

Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ο Καϊσέδο και ο Μακ Άλιστερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ενδιαφέρεται για το δίδυμο των παικτών της Μπράιτον, Αλέξις Μακ Άλιστερ και Μόιζες Καϊσέδο, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων» για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Πάντως για την περίπτωση του Μπέλιγχαμ εξακολουθούν να ενδιαφέρεται τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άγγλος άσος μεταγράφηκε στη Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2020 με 25 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπέρμιγχαμ. Μέχρι σήμερα με τους «Βεστφαλούς» έχει καταγράψει 127 συμμετοχές, με απολογισμό 20 γκολ και 25 ασίστ. 

Τη φετινή σεζόν ο Μπέλιγχαμ αγωνίστηκε σε 37 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει 10 γκολ και επτά ασίστ. Ο 19χρονος είναι και διεθνής με την Εθνική Αγγλίας και έδωσε κανονικά το παρών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.