Ο Αντσελότι ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στον πάγκο της Τσέλσι και αυτός γέλασε (vid)

Κάρλο Αντσελότι

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Ο Αντσελότι ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στον πάγκο της Τσέλσι και αυτός γέλασε (vid)

Κώστας Τσιακλής 17:02 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 11.04.2023

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και ο ίδιος απάντησε ξεσπώντας σε γέλια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούεται με την Τσέλσι στα προημιτελικά του Champions League (12/04, 22:00) και ο προπονητής των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, ξέσπασε σε γέλια όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία των «μπλε».

Ο Γκρέιαμ Πότερ «πλήρωσε» το τίμημα των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας και απολύθηκε από τη Τσέλσι πριν από λίγες μέρες, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να τον αντικαθιστά μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Πάντως εξακολουθεί να γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος μόνιμος προπονητής στους «μπλε».

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες ήταν και αυτό του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι. Με αφορμή αυτό, στη διάσκεψη τύπου για τον αγώνα με την Τσέλσι, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ιταλό αν ο ίδιος θα επιστρέψει στο Λονδίνο, με τον Αντσελότι να ξεσπά σε γέλια και ακολούθως να απαντά:

«Έχω μια φανταστική ανάμνηση από την Τσέλσι. Είμαι υποστηρικτής του συλλόγου. Θα επιστρέψω στην Τσέλσι ως προπονητής; Όχι. Νομίζω ότι ο Λάμπαρντ είναι ο σωστός άνθρωπος και θα κάνει εξαιρετική δουλειά μαζί τους».

Ο Αντσελότι αποτέλεσε προπονητής της Τσέλσι στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ο 63χρονος κόουτς είχε την ευθύνη της ομάδας από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2011 και σε 109 παιχνίδια μέτρησε 68 νίκες, 17 ισοπαλίες και 24 ήττες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντσελότι οδήγησε τους «μπλε» σε τρεις τίτλους την περίοδο 2009-2010, με τους Λονδρέζους να κατακτούν την Premier League, το FA Cup και το Κομιούνιτι Σιλντ.