Η ρετρό νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Λίβερπουλ
i

©print screen

Η ρετρό νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Λίβερπουλ

Δημήτρης Χούπης 11:05 - 30.06.2023

Η Nike έβγαλε τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Λίβερπουλ, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη σεζόν 1995-96.

Η Λίβερπουλ έβγαλε τη νέα εκτός έδρας εμφάνισή της, η οποία είχε ρετρό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα η Nike, η εταιρεία που ντύνει τους «κόκκινους», εμπνεύστηκε από την εκτός έδρας φανέλα της σεζόν 1995-96. 

Πιο αναλυτικά η φανέλα είναι άσπρη, έχοντας πράσινες λεπτομέρειες, ενώ του τερματοφύλακα είναι μαύρη, με το σήμα της Nike και της ομάδας να είναι πράσινα. Μοντέλα στο βίντεο που έβγαλε η Λίβερπουλ ήταν αρκετοί παίκτες τόσο της αντρικής όσο της γυναικείας ομάδας, ενώ την εμφάνισή του την έκανε και ο Γιούργκεν Κλοπ

Στο βίντεο όμως υπήρχε και μια guest εμφάνιση. Αυτή του θρύλου της ομάδας, Ρόμπι Φάουλερ. Ο Άγγλος παλαίμαχος επιθετικός ήταν από τους πιο χαρακτηριστικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας με την εκτός έδρας φανέλα, αλλά και με το βαμμένο ξανθό μαλλί του. 

Η πρώτη φανέλα της Λίβερπουλ είναι η κλασσική κόκκινη, έχοντας στα μανίκια και τον λαιμό άσπρες λεπτομέρειες.

Ενόψει της νέας σεζόν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ενισχυθεί για να μην περάσει ξανά την ίδια εφιαλτική χρονιά που είχε φέτος. Προφανώς και η θέση που «πονάει» πιο πολύ είναι το κέντρο. Έχει ήδη ανακοινώσει τον Αλέξις ΜακΚάλιστερ από την Μπράιτον έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών. Την ίδια ώρα η λίστα για το κέντρο είναι μεγάλη. 

Οπαδός της Τότεναμ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών χρόνων από τα γήπεδα επειδή κορόιδευε την τραγωδία του Χίλσμπορο
PREMIER LEAGUE

20:58 - 13.06.2023

Οπαδός της Τότεναμ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών χρόνων από τα γήπεδα επειδή κορόιδευε την τραγωδία του Χίλσμπορο

Ένας οπαδός της Τότεναμ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών χρόνων από τα γήπεδα επειδή κορόιδευε την τραγωδία του Χίλσμπορο στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Λίβερπουλ.

Τουράμ, Κονέ, Λάβια, Βέιγκρα είναι συγκεκριμένα τα ονόματα, ενώ ο Σομποζλάι είναι ο τελευταίος που μπήκε. Όπως είχε αναφέρει ο Ντέιβιντ Όρνστεϊν ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός είναι μία επιλογή. Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους εκπροσώπους του, αλλά η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη. Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 70 εκατομμύρια ευρώ, αλλά πρέπει να γίνει πρόταση μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλιώς αν γίνει αργότερα τότε θα έχει ισχύ για τον χειμώνα.