«Μοιρασιά» για Λυών και Ρεμς - Η Μονακό διέλυσε με πεντάρα τη Μετς

«Μοιρασιά» για Λυών και Ρεμς - Η Μονακό διέλυσε με πεντάρα τη Μετς

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:57 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 30.03.2024

Λυών και Ρεμς ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Groupama», ενώ νωρίτερα η Μονακό έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μετς, την οποία νίκησε με 5-2 για την 27η αγωνιστική της Ligue 1.

Λυών και Ρεμς ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Groupama», για την 27η αγωνιστική της Ligue 1.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Λυών βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς, ενώ η Ρεμς είναι στην 9η με 39.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο ματς. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ράγιαν Τσέρκι βρήκε τον Αλεξάντρ Λακαζέτ μέσα στη περιοχή, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα με την πρώτη τους προσπάθεια. Στο 55ο λεπτό ο Τζόζεφ Οκούμου εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1 για τη Ρεμς.

Ωστόσο η Λυών είχε τη λύση και στο 65ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια. Μετά από ωραία σέντρα του Σάιντ Μπενραχμά, ο Έρνεστ Νουάμα πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

ΜΕΤΣ - ΜΟΝΑΚΟ

Νωρίτερα, η Μονακό έκανε επίδειξη δύναμης στο «Σεν Σιμφοριέν» κόντρα στη Μετς, την οποία νίκησε με σκορ 5-2.

Με αυτή τη νίκη οι Μονεγάσκοι ανέβηκαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς, ενώ η Μετς βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με 23 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς, έχοντας αέρα τριών τερμάτων στα πρώτα 16 λεπτά. Οι Τακούμι Μιναμίνο, Μαγκνές Ακλιούς και Βάντερσον έδωσαν προβάδισμα νίκης από πολύ νωρίς στην ομάδα του Άντι Χίτερ.

Στο 76ο λεπτό η Μονακό πήρε αέρα τριών τερμάτων με τον Φολαρίν Μπαλογκάν, ενώ στο 87' ο ίδιος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μονακό. Το μόνο που κατάφερε η Μετς ήταν να πετύχει δύο γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 5-2.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (28ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ