Λημνιός: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Δημήτρης Λημνιός

i

Intime

Λημνιός: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:13 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 21.02.2024

Ο Δημήτρης Λημνιός δήλωσε πως έζησε πρωτόγνωρα συναισθήματα με την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και αποθέωσε τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι!

Ο Δημήτρης Λημνιός έβαλε για πρώτη φορά την «υπογραφή» του σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αφού πριν την πρόκριση στα πέναλτι, αυτός είχε ισοφαρίσει και κράτησε ζωντανό το Τριφύλλι. Ο 25χρονος εξτρέμ μίλησε για τα συναισθήματα του στην κάμερα της Cosmote TV και αποθέωσε τον Ντραγκόβσκι για τις αποκρούσεις του!

Για την πρόκριση στα πέναλτι και το γκολ-buzzer beater: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, είναι αυτό που λένε από τον παράδεισο στην κόλαση και από την κόλαση στον παράδεισο. Κάτι τέτοιο νιώθω. Δεν έχω συνέλθει ακόμη, έλεγα στα παιδιά μέσα «αφήστε με να συνέλθω».

Το θέλαμε πάρα πολύ, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Όλοι έδωσαν το 100%, έδωσαν την ψυχή τους, ανεβάσαμε παίκτες στο τέλος και καταφέραμε να σκοράρουμε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και να πάμε στα πέναλτι.

Για την ανέλπιστη κατάληξη του παιχνιδιού: «Υπάρχει προσωπικότητα στα αποδυτήρια, είναι πολύ λέμε καμία φορά αν δεν παίζεις καλά, τουλάχιστον τρέξε, δώσε την ψυχή του, πάλεψε, νίκησε όλες τις μπάλες και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έρθει το γκολ. Δεν παίξαμε καλά, ο ΠΑΟΚ έκανε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δώσαμε την ψυχή μας και είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό».

Πως τα πήγαινε με τα πέναλτι ο Ντραγκόφσκι πριν την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ;

Πως τα πήγαινε με τα πέναλτι ο Ντραγκόφσκι πριν την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ;

Ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι... ντύθηκε σωτήρας κόντρα στον ΠΑΟΚ, στέλνοντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ποια ήταν, όμως, η επίδοσή του πριν την αποψινή βραδιά.

Για τον Ντραγκόβσκι και τις αποκρούσεις του στα πέναλτι: «Τεράστια εμφάνιση από τον Ντραγκόβσκι, είναι πάρα πολύ καλός, το έδειξε και τον ευχαριστούμε».

Για την επιστροφή του στη δράση: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους και γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι παρά την πίεση έκανα καλή εμφάνιση, βοήθησα την ομάδα».