Νέο αποκαλυπτικό βίντεο με τη διαμάχη Μέσι-Βέγκχορστ - «Σε καταστρέψαμε χαμένε»!

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο με τη διαμάχη Μέσι-Βέγκχορστ - «Σε καταστρέψαμε χαμένε»!

Γιώργος Σακελλαρίου 08:35 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 31.12.2023

Στη δημοσιότητα ήρθε νέο βίντεο από το φραστικό επεισόδιο που είχαν ο Λιονέλ Μέσι και ο Βάουτ Βέγχκορστ μετά τον δραματικό προημιτελικό στο Μουντιάλ του Κατάρ Αργεντινή – Ολλανδία.

Το φραστικό επεισόδιο που είχε ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι και ο φορ της Ολλανδίας Βάουτ Βέγχκορστ, έμεινε στην ιστορία.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2022, στο στάδιο Λουσάιλ στο Κατάρ, η Αργεντινή και η Ολλανδία έδωσαν μία απίθανη παράσταση.

Ήταν μια μάχη συναισθημάτων, γκολ, σασπένς και στο τέλος είχε και το γνωστό επεισόδιο. Ο μέσι πανηγύρισε την πρόκριση στον ημιτελικό στο πρόσωπο του Φαν Χάαλ και στη συνέχεια δέχθηκε την κριτική του Βέγκχορστ. Στα αποδυτήρια ο Αργεντινός ξεστόμισε την φράση προς τον Ολλανδό φορ που έμεινε στην ιστορία: «Τι κοιτάς; Τι κοιτάς βλάκα; Φύγε».

Μετά τη διαδικασία των πέναλτι και την πρόκριση, ο Μέσι κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Ο Ντε Πολ τον αγκάλιασε και απέφυγε την πρώτη διασταύρωση με τον Βέγκχορστ, ο οποίος τον περίμενε στην είσοδο του διαδρόμου για να τον χαιρετήσει, σύμφωνα με τον ίδιο. Όμως ο Μέσι συνέχισε και ο Ολλανδός αγρίεψε. Κάποιοι παίκτες, όπως οι Λαουτάρο Μαρτίνες, Λισάντρο Μαρτίνες, αλλά και ο Κουν Αγουέρο, που ήταν εκεί, προσπάθησαν να μιλήσουν με τον Βέγκχορστ για να μειώσουν την ένταση, αλλά ο Μέσι πριν κάνει δηλώσεις τον είδε και «φούντωσε» ξανά.

Ο Μέσι του φώναξε από απόσταση και τώρα ήρθε στη δημιοσιότητα και νέο βίντεο με τον Αργεντινό να βρίζει τον Ολλανδό και να του φωνάζει: «Σε καταστρέψαμε χαμένε». Το νέο βίντεο ήρθε στο φως από τη νέα σειρά του Netflix, με τίτλο «Captains of the World». 

Προσθέτει μια άλλη ματιά, από τις κάμερες, σε αυτό που έχουμε ήδη δει χιλιάδες φορές, αλλά που δεν σταματά να προκαλεί έκπληξη. Το βίντεο κυκλοφόρησε στα social media, ενώ υπάρχουν και αρκετά στην έκδοση της «Ole». 

Δείτε το βίντεο με την ατάκα του Μέσι που βγήκε στο Netflix