Η σύζυγος του Μέσι υποδέχθηκε με σέξι φωτογραφία τη μεταγραφή του Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι (pic)

Η σύζυγος του Μέσι υποδέχθηκε με σέξι φωτογραφία τη μεταγραφή του Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι (pic)

Sportal newsroom 12:11 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 23.12.2023

Η Αντονέλα Ροκούζο, σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, υποδέχθηκε με μπικίνι τον Λουίς Σουάρες.

Με έναν ξεχωριστό τρόπο και καλοκαιρινή διάθεση η Αντονέλα Ροκούζο, η σύντροφος του Λιονέλ Μέσι… υποδέχθηκε την επίσημη άφιξη του Λουίς Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι και το MLS.

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής θα έχει ξανά συμπαίκτη τον Ουρουγουανό άσο, μετά τη Μπαρτσελόνα.

Η Αντονέλα Ροκούζο, η σύζυγος του Μέσι, έχει χαρεί που θα έχει άλλη μια «WAG» μαζί της, τη Σοφία Μπάλμπι, σύντροφο του Σουάρες.

Η 35χρονη Αντονέλα, στα social media ουσιαστικά θέλησε να μοιραστεί την πιο σέξι selfie που έχει δημοσιεύσει ποτέ.

Αυτή και ο Μέσι βρίσκονται στο Ροζάριο της Αργεντινής για να απολαύσουν τη ζέστη τον Δεκέμβριο και έγραψε ότι η «καλοκαιρινή διάθεση είναι ενεργοποιημένη». Η Αντονέλα πόζαρε με ένα ροζ μπικίνι, στο χρώμα της Ίντερ Μαϊάμι και στο βάθος φαινόταν ο Μέσι.

Ο Μέσι και ο Σουάρες είναι εξαιρετικά δεμένοι και αυτοί και οι οικογένειές τους. Έχουν δημιουργήσει έναν δεσμό φιλίας που έχει μεγαλώσει με την πάροδο του χρόνου παρά την απόσταση που τους χώριζε τα τελευταία χρόνια.

«Εμείς οι παίκτες έχουμε μια εντελώς διαφορετική ζωή εκτός γηπέδου, με τα παιδιά και τα πράγματα που κάνουμε. Αυτό ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σχέση. Μαζευόμαστε για να περάσουμε τη μέρα μας κι αυτό συμβαίνει με τον Μέσι», είχε σχολιάσει στο παρελθόν ο Σουάρες.