Χωρίς Ανρί αλλά με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα του Μέσι!

Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Χωρίς Ανρί αλλά με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα του Μέσι!

Πάνος Κορομηλάς 15:10 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 18.12.2023

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε τους καλύτερους 11 ποδοσφαιριστές που έχει συνεργαστεί στην καριέρα του, με την απουσία του Τιερί Ανρί να προκαλεί έκπληξη.

Την καλύτερη ενδεκάδα από συμπαίκτες στη διάρκεια της καριέρας του κλήθηκε να επιλέξει ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ, όπως ήταν αναμενόμενο συμπεριέλαβε σε αυτή πολλούς πρώην συμπαίκτες του από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, έκπληξη προκάλεσε η απουσία του Τιερί Ανρί, παρά τις μεγάλες επιτυχίες σε La Liga και Champions League κατά την κοινή τους παρουσία στη Βαρκελώνη.

Κάτω από τα δοκάρια, ο Μέσι τοποθέτησε τον Μαρκ - Άντρε Τερ Στέγκεν, αφήνοντας εκτός τον Βίκτορ Βαλντές, που προστάτευε τα γκολποστ στην εποχή Γκουαρδιόλα. Στα άκρα της άμυνας, βρίσκονται οι Ντάνι Άλβες και Ζόρντι Άλμπα σε δύο μάλλον αναμενόμενες επιλογές. Ο εμβληματικός αρχηγός των Καταλανών, Κάρλες Πουγιόλ, μαζί με τον συμπατριώτη του Χαβιέ Μασκεράνο καλύπτουν τις θέσεις των δύο στόπερ.

Τσάβι και Ινιέστα στον άξονα μαζί με τον Ροναλντίνιο, ο οποίος «δημιούργησε» και το πρώτο γκολ του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. 

Στις τρεις θέσεις της επίθεσης, ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι, επιλέγει τους Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρεζ, μαζί με τον Κίλιαν Εμπαπέ, με τον οποίο συνυπήρξαν για δύο χρόνια στο Παρίσι. 

Ο Ανρί συνεργάστηκε με τον Μέσι στη Μπαρτσελόνα για τρία χρόνια, από το 2007 έως και το 2010. Στην περίοδο αυτή, κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Ισπανίας και ένα Champions League. Με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» ο Γάλλος επιθετικός μέτρησε 49 γκολ και 27 ασίστ σε 121 εμφανίσεις.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, «αέρας» ο ΠΑΟΚ και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό