Ο Άντονι τα έβαλε με τον Τσιμίκα αλλά μόλις είδε τον Φαν Ντάικ τρόμαξε κι έκανε πίσω (vid)

Κώστας Τσιμίκας & Άντονι

i

Prtscr

Ο Άντονι τα έβαλε με τον Τσιμίκα αλλά μόλις είδε τον Φαν Ντάικ τρόμαξε κι έκανε πίσω (vid)

Κώστας Τόπας 08:56 - 18.12.2023

Ο Άντονι είχε μια αψιμαχία με τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά μόλις είδε τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ να πηγαίνει προς τα πάνω του, έκανε πίσω...

Η Λίβερπουλ φιλοξένησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία από τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες του αγγλικού ποδοσφαίρου την Κυριακή (17/12), με τις δύο πλευρές να αγωνίζονται για πολύ διαφορετικούς στόχους. Οι «Reds» είχαν επικρατήσει της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ με 7-0 στο ίδιο παιχνίδι την περασμένη σεζόν και η ένταση ήταν πολύ ξεκάθαρη αυτή τη φορά.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας είχε την αποστολή να κρατήσει μακριά από την περιοχή της ομάδας του, τον Βραζιλιάνο Άντονι, με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό να δοκιμάζεται στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

 Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυνηγούσε την μπάλα προς τη γραμμή, αλλά ο «Greek Scouser» κάλυψε με πολύ ωραίο τρόπο και την άφησε να φύγει εκτός παιχνιδιού.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Άντονι τράβηξε τον Τσιμίκα και ευθύς αμέσως, ο Έλληνας μπακ πήγε προς τα πάνω του. Επειτα, ο Φαν Νταίκ μπήκε... ανάμεσα τους, αντάλλαξε μία κουβέντα με τον Άντονι και εν συνεχεία, άπαντες έδωσαν τα χέρια!

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο