«Ροντέο» το Μπρέντφορντ - Αστον Βίλα: Εληξε με 14 κάρτες και δύο αποβολές σε ένα ημίχρονο

Μπρέντφορντ - Άστον Βίλα

i

©Photo by Nigel French/Sportsphoto/Allstar via Getty Images/Ideal Images

«Ροντέο» το Μπρέντφορντ - Αστον Βίλα: Εληξε με 14 κάρτες και δύο αποβολές σε ένα ημίχρονο

Κώστας Τόπας 09:29 - 18.12.2023

Η Άστον Βίλα πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο με 2-1 επί της Μπρέντφορντ, σε ένα ματς που τα είχε όλα και κυρίως 14 κάρτες σε ένα μόλις ημίχρονο!

Η Άστον Βίλα παρότι για περίπου 70 λεπτά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Μπρέντφορντ, αλλά στο τελος έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1, που την φέρνει ένα πόντο μακριά από την κορυφή της Premier League.

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι και ο ομόλογός του στην Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, ήταν δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά των παικτών τους, αφού και οι δύο ομάδες είχαν έναν χαοτικό αγώνα την Κυριακή (17/12) για την 17η αγωνιστική της Premier League.

Ο αμυντικός της Μπρέντφορντ, Μπεν Μι αποβλήθηκε στο 71ο λεπτό για φάουλ στον Λέον Μπέιλι, ενώ ο μέσος της Βίλα Μπουμπακάρ Καμαρά δέχθηκε κόκκινη κάρτα για βίαιη συμπεριφορά στον πρόσθετο χρόνο. Η προσπάθεια του τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες να ανατρέψει τον Νιλ Μωπαί πυροδότησε νέο καυγά.

Οι εντάσεις κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου έκανε τον διαιτητή να βγάλει συνολικά από το τσεπάκι του 14 κάρτες! Ενώ, τιμώρησε και τους προπονητές των δύο ομάδων με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες. 

«Θέλω να αναλύω συλλογικά και ατομικά με τους παίκτες, αλλά το πνεύμα μου όταν παίζουμε και κερδίζουμε είναι να προσπαθούμε να σεβόμαστε τα πάντα», είπε ο Έμερι στο Sky Sports. «Στο γήπεδο οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι, και οι δύο ομάδες είχαν νευρικές στιγμές και πράγματα όπως αυτά που είδαμε μπορεί να συμβούν. Το μήνυμά μου πριν από τα παιχνίδια είναι πάντα το ίδιο: Σεβόμαστε τον εαυτό μας, σεβόμαστε τον αντίπαλο, σεβόμαστε τους διαιτητές. Σήμερα χάσαμε λίγο τα μυαλά μας σε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές, θέλω να εστιάσω και να εργαστώ για να το ελέγξω».

Ο Φρανκ ήταν επίσης δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά της ομάδας του και είπε ότι υπήρχαν πάρα πολλές καταστάσεις όπου σκέφτηκε, «Όχι, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είναι ένας ωραίος αγώνας σε έναν φυσικό ανταγωνισμό μεταξύ δύο ομάδων και θα έπρεπε να υπάρχει νικητής, αλλά δυστυχώς υπήρξαν καταστάσεις που θα τραβήξουν τα πρωτοσέλιδα», πρόσθεσε.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο