Συμφωνία Σουάρες με Ιντερ Μαϊάμι-Γίνεται ξανά συμπαίκτης με Μέσι
i

© PrtScr

Συμφωνία Σουάρες με Ιντερ Μαϊάμι-Γίνεται ξανά συμπαίκτης με Μέσι

Γιάννης Λιβανός • 12:35 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 22.12.2023

Ο Λουίς Σουάρες συμφώνησε με την Ίντερ Μαϊάμι κι απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Εκεί θα συναντήσει ξανά τον επιστήθιο φίλο του, Λιονέλ Μέσι.

Οριστικό φαίνεται πως είναι το deal ανάμεσα σε Λούις Σουάρες και Ίντερ Μαϊάμι. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η προφορική συμφωνία που υπήρχε εδώ κι έναν μήνα ανάμεσα στις δύο πλευρές πήρε πλέον οριστική μορφή.

Ο Ουρουγουανός φορ θα υπογράψει για έναν χρόνο με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη με την ομάδα του MLS, όπου θα σμίξει ξανά με τον κολλητό του φίλο Λίονελ Μέσι, ενώ θα γίνει ξανά συμπαίκτης και με τους Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς

Ο 36χρονος άσος προέρχεται από μία αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα της Γκρέμιο, έχοντας 26 γκολ και 17 ασίστ σε 53 συμμετοχές.

Η μέρα που ο Μέσι έραψε το τρίτο αστέρι για την Αργεντινή κι έβγαλε εκατομμύρια συμπατριώτες του στους δρόμους
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:38 - 18.12.2023

Η μέρα που ο Μέσι έραψε το τρίτο αστέρι για την Αργεντινή κι έβγαλε εκατομμύρια συμπατριώτες του στους δρόμους

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο έλαβε χώρα ένας από τους τελικούς που ανέδειξαν την ομορφιά του ποδοσφαίρου και γράφτηκε στην ιστορία. Ο «goat» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Μέσι σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό κι έκανε την Αργεντινή να παραμιλά.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως Λούις Σουάρες, Λίονελ Μέσι, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς, που αναμένεται να γίνουν ξανά συμπαίκτες, είχαν παίξει όλοι μαζί  για την Μπαρτσελόνα από το 2014 έως το 2020, ενώ Σουάρες και Μέσι είχαν συνθέσει ένα απίστευτο δίδυμο παραγωγής γκολ για τους Μπλαουγκράνα τα χρόνια που έπαιξαν παρέα.