Ο λόγος για τον οποίο έγιναν viral τα γόνατα του Μέσι και η απάντηση για το περίεργο σχήμα τους!

Ο λόγος για τον οποίο έγιναν viral τα γόνατα του Μέσι και η απάντηση για το περίεργο σχήμα τους!

Τα γόνατα του Λιονέλ Μέσι έγιναν viral και τρόμαξαν μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, όμως υπάρχει λόγος που φαίνονται διαφορετικά...

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Νότιας Φλόριντα εν όψει της επίσημης παρουσίασης του από την Ίντερ Μαϊάμι στο «DRV PNK Stadium». Η ειδική εκδήλωση της Κυριακής (16/7) θα είναι δωρεάν για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και το γήπεδο φαίνεται ότι θα είναι κατάμεστο.

Ο Pulga είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο MLS με ελεύθερη μεταγραφή μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας πρόσφατα απολαύσει τις διακοπές του στην Καραϊβική μαζί με τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούζο και τα τρία παιδιά τους.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις διακοπές του, αλλά πολλοί θαυμαστές του... τρόμαξαν από το σχήμα των γονάτων του, διότι είχαν δύο μεγάλα εξογκώματα. «Τι συμβαίνει με τα γόνατα του Μέσι», «Αυτή είναι η μυστική συνταγή για να είσαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, οι μύες των γονάτων», «Αδερφέ το γόνατο σου έχει γόνατο», «Νόμιζα ότι ο Μέσι είχε ακρωτηριασμένο πόδι για ένα δευτερόλεπτο», ήταν κάποια από τα σχόλια στα social media.

Ωστόσο, παρότι τα γόνατα του 36χρονου άσου όντως ήταν περίεργα στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό. Το καταλανικό RAC1 έδωσε την εξήγηση, αναφέροντας πως τα εξογκώματα είναι απλώς αποτέλεσμα του ότι ο εσωτερικός του τετρακέφαλος είναι πιο ανεπτυγμένος από τη σκληρή δουλειά που κάνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιονέλ Μέσι πρόκειται να κάνει ντεμπούτο με την Ίντερ Μαϊάμι στις 21 Ιουλίου εναντίον της μεξικανικής ομάδας Κρουζ Αζούλ στο Λιγκ Καπ και έχει εκφράσει τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.