Όταν ο Λιούμπισιτς σκόραρε στην «Opap Arena» κόντρα στην ΑΕΚ (vid)

Όταν ο Λιούμπισιτς σκόραρε στην «Opap Arena» κόντρα στην ΑΕΚ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:17 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 29.02.2024

Ο Ρούμπεν Λιούμπισιτς είχε σκοράρει για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στην ΑΕΚ στην «Opap Arena», για τα προκριματικά του Champions League.

Παρότι έως το βράδυ της Δευτέρας (28/1)  η ΑΕΚ διαβεβαίωνε ότι δεν βρίσκεται κοντά σε κάποια μεταγραφική κίνηση, τα κροατικά ΜΜΕ έχουν διαφορετική... άποψη και αναφέρουν την πιθανότητα μετακίνησης του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Πρόκειται για τον 24χρονο Αυστριακό που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, αλλά και ως ανασταλτικό χαφ και μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις στην Ένωση, στις θέσεις που «πονάει». 

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σιμάνσκι και η αποδέσμευση του Μοχαμαντί έχουν δημιουργήσει ένα κενό στις συγκεκριμένες θέσεις, το οποίο μπορεί να καλυφθεί από τον Λιούμπιτσιτς

Μάλιστα ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ και στα δύο ματς για τα προκριματικά του Champions League τον περασμένο Αύγουστο, όπου και βρήκε δίχτυα, δείχνοντας έτσι την ποιότητά του. 

Ο Λιούμπισιτς τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.