«Ο Λιούμπισιτς θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ»

Λιούμπισιτς

i

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς/©intime

«Ο Λιούμπισιτς θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 13:46 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 29.02.2024

Σύμφωνα με τους Κροάτες, ο Λιούμπισιτς έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του και λόγω του Αλμέιδα

Ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά, πηγαίνουν οι Κροάτες την υπόθεση της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του έγκυρου «sportske» ο 25χρονος αυστριακο – κροάτης, έχει έρθει σε συμφωνία με την Ένωση για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. «Δέχθηκε την συμφωνία του μισητού εχθρού της Ντιναμό στην Ευρώπη» γράφει χαρακτηριστικά.

Βεβαίως αυτό από μόνο του, δεν ξεκλειδώνει την υπόθεση της μεταγραφής, καθώς ο Λιούμπισιτς έχει συμβόλαιο με τη Ντιναμό. Όμως ασκείται και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή μια πίεση, προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή αυτή. Πάντως το κλειδί για να κλείσει η μετακίνηση και να ολοκληρωθεί, είναι να καταλήξουν σε αίσιο τέλος, «οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ντιναμό που έχουν κορυφωθεί», όπως γράφουν οι Κροάτες.

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Λιούμπισιτς πείστηκε και από το γεγονός πως τον θέλει πολύ στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Αναφέροντας μάλιστα, πως ο Αργεντινός τεχνικός θα τον χρησιμοποιήσει πολύ περισσότερο στην θέση του αμυντικού μέσου και όχι του αριστερού μπακ. Κάτι που ο Λιούμπισιτς το προτιμάει. Και αυτός είναι και ένας λόγος που ήθελε να φύγει από τη Ντιναμό. Διότι είναι ένας χαφ, που όμως οι Κροάτες τον χρησιμοποιούσαν κυρίως ως αριστερό μπακ. "Αυτό είχε γίνει μαρτύριο για τον Λιούμπισιτς" αναφέρει το ρεπορτάζ στην Κροατία.