Έφυγε για το Μεξικό ο Πισάρο

Πισάρο

i

© Intime

Έφυγε για το Μεξικό ο Πισάρο

Κώστας Τσίλης 13:53 - 30.01.2024

Μετά απ' όσα συνέβησαν με την μητέρα του και την θεία του, ο Πισάρο ζήτησε και πήρε άδεια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του

Έναν εφιάλτη ζει από χθες ο Ροντόλφο Πισάρο, μετά απ' όσα συνέβησαν στην οικογένεια του στο Μεξικό. Κακοποιοί πυροβόλησαν και σκότωσαν την θεία του, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά και την μητέρα του. Όλο αυτό ήταν κάτι που προφανώς ο Πισάρο ήταν αδύνατον να διαχειριστεί από τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. 

Σοκ για τον Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:21 - 29.01.2024

Σοκ για τον Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες περνάει ο μέσος της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, καθώς όπως αναφέρουν στο Μεξικό η θεία του σκοτώθηκε και η μητέρα του τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της πρώτης.

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός ζήτησε από τον Αλμέιδα και φυσικά την πήρε αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη, άδεια προκειμένου να ταξιδέψει στην πατρίδα του. Και να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του, σ' αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει. Φυσικά αυτό σημαίνει πως ο Πισάρο δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }