Αυτό είναι το άτομο κοντά στην οικογένεια του Πισάρο που είναι ύποπτο για τη δολοφονία

Πισάρο

i

© Intime

Αυτό είναι το άτομο κοντά στην οικογένεια του Πισάρο που είναι ύποπτο για τη δολοφονία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:19 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 30.01.2024

Οι έρευνες στο Μεξικό για τη δολοφονία της θείας του Ροδόλφο Πισάρο και τον τραυματισμό της μητέρας και του θείου του συνεχίζονται.

Σοκ και θλίψη για τον Ροδόλφο Πισάρο. Όπως αποκάλυψαν χθες (29/1) τα ΜΜΕ από το Μεξικό, η θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ σκοτώθηκε, ενώ η μητέρα του τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της πρώτης. Η μητέρα του και πιθανότατα και ο θείος του εκτός από τραυματισμένοι βρέθηκαν και δεμένοι με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού.

Η επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου (27/1) στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο, ξεκινώντας τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά και για τη σύλληψη των δραστών.

Λίγες ώρες πριν, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ταμουαλίπας (της περιοχής που έγινε η δολοφονία) ανακοίνωσε ότι η θεία του, ονόματι Ελίζαμπεθ, έχασε τη ζωή της λόγω ασφυξίας κι έτσι τα Μέσα της χώρας θέλησαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν.

«Ήταν μια δολοφονία ενός ατόμου και δύο τραυματιών, λάβαμε μια αναφορά από ένα άτομο που πήγε στο σπίτι και παρατήρησε ότι η πόρτα ήταν ανοικτή και υπήρχε ένας άνδρας. Οι αρχές ήρθαν και ξεκίνησαν τις διαδικασίες και βρήκαν μια γυναίκα νεκρή από ασφυξία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των αρχών.

Η απίστευτη ομοιότητα στη βαθμολογία με αλλαγή ρόλων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και η διαφορά Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:30 - 29.01.2024

Η απίστευτη ομοιότητα στη βαθμολογία με αλλαγή ρόλων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και η διαφορά Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League θυμίζει τους αριθμούς το αντίστοιχο περσινό διάστημα, αλλά με αλλαγή ρόλων για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η διαφορά που έχουν οι αιώνιοι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η αστυνομία αποκλείει το γεγονός πως τα κίνητρα των δραστών ήταν η απαγωγή. Την ίδια ώρα εξετάζεται ως ύποπτος ο νοσοκόμος που περιέθαλπτε τη θεία του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το «mediotiempo».

Να θυμίσουμε πως τα θύματα τα εντόπισε η οικιακή βοηθός, η οποία ενημέρωσε τους συγγενείς και την ίδια ώρα μεταφέρθηκαν η μητέρα του και ο θείος του στο νοσοκομείο της περιοχής. Ενώ η θεία του βρέθηκε νεκρή τυλιγμένη σε κουβέρτες.