Λιβάι Γκαρσία: «Αρχίζω να βλέπω τον εαυτό μου να κερδίζω μονομαχίες, να κερδίζω τα πάντα»

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Λιβάι Γκαρσία: «Αρχίζω να βλέπω τον εαυτό μου να κερδίζω μονομαχίες, να κερδίζω τα πάντα»

Κώστας Τόπας 10:35 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 20.03.2024

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για τη μεγάλη μάχη που έχει μπροστά του με τη χώρα του και για την φυσική του κατάσταση.

Ο Λιβάι Γκαρσία ενσωματώθηκε στην εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για το παιχνίδι με τον Καναδά στο Τέξας στις 23 Μαρτίου και η παρουσία του προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων.

Ο 26χρονος επιθετικός της ΑΕΚ είχε απουσίασε από μερικά παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος λόγω τραυματισμών, αλλά πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να βοηθήσει τη χώρα του να προκριθεί στο Κόπα Αμέρικα, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

«Νιώθω καλά που επέστρεψα», τόνισε αρχικά ο Λιβάι Γκαρσία στους δημοσιογράφους και συνέχισε λέγοντας: «Πάντα αποτελεί ευχαρίστηση να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Ξέρουμε τι διακυβεύεται σε αυτό το παιχνίδι. Συνήθως κάνω εικόνα τον εαυτό του είτε να σκοράρει, είτε να πανηγυρίζει. Αρχίζω να προετοιμάζω το μυαλό μου για 90+ λεπτά, να παλεύω για κάθε μπάλα. Αρχίζω να βλέπω τον εαυτό μου να κερδίζω μονομαχίες, να κερδίζω τα πάντα και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για τη νίκη».

Τα μάτια του Αλμέιδα σ' όλους, αλλά σε Μουκουντί και Φερνάντες λίγο... παραπάνω
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:16 - 19.03.2024

Τα μάτια του Αλμέιδα σ' όλους, αλλά σε Μουκουντί και Φερνάντες λίγο... παραπάνω

Για τον Αλμέιδα όλα όσα θα δει στο αυριανό φιλικό της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού έχουν την σημασία τους, αλλά η αγωνιστική του Μουκουντί και του Φερνάντες είναι λίγο πιο μεγάλης αξίας

Στη συνέχεια ο επιθετικός της Ένωσης μίλησε για το γεγονός πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να αποτελέσουν το σύμβολο της ελπίδας για τους νέους στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο: «Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο ευγνώμονες είμαστε που εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Υπάρχουν νεαρά παιδιά που μας κοιτάζουν για ελπίδα και διέξοδο. Αυτού του τύπου οι αγώνες και οι ευκαιρίες είναι που πρέπει να αρπάξουμε και με τα δύο χέρια και να προσπαθήσουμε να θέσουμε το πλαίσιο σωστά γι’ αυτά τα παιδιά».