«Χαμός» στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για τον Αλμέιδα και τους παίκτες της ΑΕΚ

«Χαμός» στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για τον Αλμέιδα και τους παίκτες της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 21:39 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 19.03.2024

Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ απ' όλη την Κύπρο, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας την αποστολή της ΑΕΚ που ταξίδεψε για το αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Για να κρατήσει την αγωνιστική της ετοιμότητα αλλά και να τιμήσει τα 70ά γενέθλια του Απόλλωνα Λεμεσού, έκλεισε η ΑΕΚ το αυριανό φιλικό. Όμως έκανε και το μεγαλύτερο δώρο στους οπαδούς της Ένωσης στην Κύπρο, που είναι πολλοί και σ' όλες τις πόλεις. Μια πρώτη γεύση από το πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο της ΑΕΚ στην Μεγαλόνησο το αυριανό φιλικό, πήραν πριν από λίγο ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες της ομάδας.

Τα μάτια του Αλμέιδα σ' όλους, αλλά σε Μουκουντί και Φερνάντες λίγο... παραπάνω
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:16 - 19.03.2024

Τα μάτια του Αλμέιδα σ' όλους, αλλά σε Μουκουντί και Φερνάντες λίγο... παραπάνω

Για τον Αλμέιδα όλα όσα θα δει στο αυριανό φιλικό της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού έχουν την σημασία τους, αλλά η αγωνιστική του Μουκουντί και του Φερνάντες είναι λίγο πιο μεγάλης αξίας

Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ απ' όλη την Κύπρο, περίμεναν υπομονετικά για πολύ ώρα την αποστολή στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Και όταν ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του εμφανίστηκαν από την αίθουσα αφίξεων, έγινε ένας... χαμός. Ο Αργεντινός τεχνικός κυρίως, "πνίγηκε" στις αγκαλιές του κόσμου. Το ίδιο όμως και οι ποδοσφαιριστές. Ενώ στη συνέχεια άναψαν εκτός της αίθουσας αφίξεων δεκάδες φωτοβολίδες και βεγγαλικά.

Οι παίκτες και ο Αλμέιδα "δυσκολεύτηκαν" πολύ να φτάσουν μέχρι και το πούλμαν, καθώς ο κόσμος είχε δημιουργήσει γύρω τους μια σφιχτή αγκαλιά. Ενώ ακόμα και όταν πλέον όλα τα μέλη είχαν επιβιβαστεί, υπήρξε μεγάλη δυσκολία ώστε να μπορέσει το λεωφορείο να περάσει ανάμεσα από τους οπαδούς της ΑΕΚ και να φύγει από το πάρκινγκ του αεροδρομίου.