ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2
i

Άρης - Παναθηναϊκός / © Intime

LIVE ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2

Sportal newsroom 19:30 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 12.02.2023

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, σε σχόλιο Μπάμπη Τσιμπίδα και Αλέξη Σαβόπουλου.

  • Τέλος στο ματς

Μπάμπης Τσιμπίδας: Είναι φανερό πως έχοντας πολλές επιλογές από τον πάγκο, ο Γιοβάνοβιτς μπορεί πλέον να παρέμβει αποτελεσματικά. Κάτι που δεν είχε στα περισσότερα ματς του δευτέρου γύρου και δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Μπάμπης Τσιμπίδας: Αντίδραση επιτέλους από τον Παναθηναϊκό! Το χρειαζόταν πάρα πολλά αυτό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, γιατί είχε… δείξει νωθρότητα μέχρι σήμερα.

  • Ο Παλάσιος βρήκε την μπάλα η οποία πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στην εστία του Κουέστα. Ανατροπή για τον Παναθηναϊκό!

Αλέξης Σαββόπουλος: Σχήμα με δυο φορ για τον Άρη με την είσοδο του Γκρει στο πλευρό του Καμαρά για τα τελευταία λεπτά

Αλέξης Σαββόπουλος: Τραγική ολιγωρία του Ετεμπο παραλίγο να στοιχίσει στον Άρη

  • Nτεμπούτο για τον Λάζαρο, με τον επιθετικό να περνά στον αγωνιστικό χώρο 
  • 70 λεπτά αγώνα και οι δύο ομάδες έχουν από μία ουσιαστική ευκαιρία, με την μπάλα να πηγαινοέρχεται μεταξύ των δύο περιοχών

Αλέξης Σαββόπουλος: Πρώτη κίνηση για τον Τερζή ο Ρουπ προκειμένου να πάει ο Ματέο δεξιά για να βοηθά τον Οντουμπάτζο στα ανεβάσματα του Χουάνκαρ

Αλέξης Σαββόπουλος: Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Τερζής γύρισε τον Ντάριντα λίγο πιο πίσω στο Πλεύρη του Ετεμπο φέρνοντας τον Ματέο πιο κοντά στον Καμαρά.

Μαντσίνι αφιερώνει το γκολ στον Άλκη / © Intime
  • Ο Μαντσίνι πανηγύρισε το γκολ του αφιερώνοντας τον Άλκη, σχηματίζοντας το γράμμα «Α» με τα χέρια του
  • Πιο καλά έχει μπει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου μέρους, κάνοντας μάλιστα την μοναδική - μέχρι στιγμής - καλή ευκαιρία.
  • Tέλος στο πρώτο μέρος. Ο Άρης στην πρώτη του τελική έκανε το 1-0, με τον Οντουμπάτζο, όμως εν συνεχεία δεν πίεσε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ισοφάρισε με τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Αλέξης Σαββόπουλος: Πολύ κακή η αντίδραση του Φαμπιάνο στο γκολ του Παναθηναϊκού

  • Απαντάει ο Παναθηναϊκός με τον Μαντσίνι να ισοφαρίζει σε 1-1, αφού προηγουμένως ο Ιωαννίδης έχει βγάλει μία απίστευτη μπαλιά.

Αλέξης Σαββόπουλος: Ο Άρης έχει δώσει χώρο στον Παναθηναϊκό μετά το γκολ και προσπαθεί να κλέψει μπάλες, για να φύγει στην κόντρα επίθεση.

Πανηγυρισμοί παικτών Άρη / © Intime

Μπάμπης Τσιμπίδας: «Τρικυμία» στον Παναθηναϊκό. Ο Γιοβάνοβιτς παρέταξε ένα σχήμα που δεν μοιάζει να ταιριάζει στις ανάγκες του σημερινού ματς και η ομάδα του είναι ακίνδυνη, αλλά ταυτόχρονα δεν διασφαλίζει καν τα μετόπισθεν. 

  • Μία μεγάλη ευκαιρία και ένα γκολ για τον Άρη είναι ο απολογισμός του πρώτου 20λεπτου, το οποίο έχει αρκετό ρυθμό.

Αλέξης Σαββόπουλος: Δεύτερο φετινό γκολ για τον Οντουμπάτζο που πάτησε περιοχή και εκμεταλλεύτηκε την συνεργασία Ιτουρμπε και Νταριντα από τη δεξιά πτέρυγα.

Μπάμπης Τσιμπίδας: Ότι και να συζητήσουμε, στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη. Πρώτο σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Μπρινιόλι. Στην Τρίπολη, ένα σουτ, γκολ για τον Αστέρα. Το «Βικελίδης», πάλι τα ίδια.

  • Ο Οντουμπάτζο κουβάλησε εξαιρετικά την μπάλα και εκμεταλλευόμενος το κενό στην άμυνα των «πράσινων», την έστειλε - με την βοήθεια κόντρας και δοκαριού - στα δίχτυα για το 1-0.

Aλέξης Σαββόπουλος: Με μόνο κόφτη τον Ετέμπο και δυο εσωτερικούς μέσους Ματέο και Νταριντα στα χαφ ο Άρης που κρατάει περισσότερη ώρα την μπάλα στο ξεκίνημα

  • Ο Μαντσίνι αποδοκιμάστηκε έντονα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα

Μπάμπης Τσιμπίδας: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προβαίνει σε μία κίνηση με υψηλό ρίσκο, αφού εμπιστεύεται τον Κουρμπέλη για την ενδεκάδα, αμέσως μόλις επανέρχεται μετά την αποβολή του στην Τρίπολη. Ο Σέρβος ποντάρει στην προσωπικότητα του αρχηγού, για να ανταποδώσει στην ομάδα με μία εξαιρετική εμφάνιση. Εξαρτάται από τον Κουρμπέλη να απαντήσει στο χορτάρι με την απόδοση του. Στείλατε Καλησπέρα και

  • Και αντίστοιχα η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μαντσίνι, Μπερνάρ και Ιωαννίδης.
  • Η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Άρης: Κουέστα, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Πάλμα, Καμαρά
  • Παράλληλα, με τον ίδιο τρόπο θα τιμηθεί και ο σμηναγός Στάθης Τσιτλακίδης. Στο γήπεδο βρίσκεται ο αδερφός του και οι οικείοι του, για να παρακολουθήσουν το ματς. Επίσης θα κρατηθεί κι ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα.
  • Πριν την έναρξη του αγώνα θα καταθέσει στεφάνι η ΠΑΕ, στη μνήμη του πρώην προέδρου της ομάδας, Θόδωρου Καρυπίδη - ξάδερφο του ιδιοκτήτη της ομάδα - ο οποίος πέθανε πέρυσι από κορονοϊό.
  • Ένα κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου ένα μισάωρο, με τους δύο να θέλουν πολύ το τρίποντο.