ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ 2-2

ΠΑΟΚ

i

Νέσμπεργκ / © Intime

LIVE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ 2-2

Sportal newsroom 17:45 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 13.02.2023

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ, για την 22η αγωνιστική της Super League.

  • Απίθανο αυτό που συμβαίνει με τον Αστέρα σε διάστημα δέκα λεπτών να σκοράρει εις διπλούν και να φέρνει το ματς στα ίσα.

Mάνος Τσαλγατίδης: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανέβει λίγο, διότι σε αυτό το χαλαρό τέμπο δίνει στον Αστέρα την ελπίδα πως μπορεί να του κάνει ζημιά. Αυτό φωνάζει και ο Λουτσέσκου από τον πάγκο στους παίκτες του.

  • Εξαιρετική σέντρα του Ράφα Σοάρες με τον Μπράντον να κάνει υπέροχο τελείωμα με το εξωτερικό και να νικάει τον Παπαδόπουλο για το 0-2

Mάνος Τσαλγατίδης: Οι «ασπρόμαυροι» παρότι δεν έχουν απειληθεί ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο δείχνουν και πάλι πως δεν είναι συμπαγείς στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός πως οι γραμμές του ΠΑΟΚ δεν έχουν τις σωστές αποστάσεις μέχρι στιγμής.

  • Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, το δεκάλεπτο μετά την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου δεν περιλαμβάνει τον ίδιο ρυθμό και τις ίδιες φάσεις.

Mάνος Τσαλγατίδης: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο να ρισκάρει στο δεύτερο μέρος. Γνωρίζει πως ο Αστέρας θα βγει μπροστά προκειμένου να ψάξει την ισοφάριση και σκοπεύει να τον χτυπήσει στο γρήγορο τρανζίσιον.

Mάνος Τσαλγατίδης: Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε και να ισοφαριστεί, αλλά και να σκοράρει και άλλα τέρματα. Το σημαντικό είναι πως πάει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του και σίγουρα στο 2ο μέρος πρέπει να εμφανιστεί πιο συμπαγής στο αμυντικό του κομμάτι.

  • Δύο «back to back» τεράστιες ευκαιρίες με τον Αστέρα να έχει δοκάρι και δευτερόλεπτα αργότερα τον ΠΑΟΚ να απαντά.
  • Μετά το γκολ του Νάσμπεργκ, ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι μετά την προσπάθεια του Νάρεϊ.
  • Μισή ώρα και κάτι μετά την έναρξη και οι δύο ομάδες κρατούν τον ρυθμό σε υψηλό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ πιέζει για δεύτερο τέρμα και αντίστοιχα ο Αστέρας για να ισοφαρίσει.
Πανηγυρισμοί παικτών του ΠΑΟΚ / © Intime
  • Αρκετός ο ρυθμός του αγώνα και από τις δύο πλευρές, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει την υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα.

Mάνος Τσαλγατίδης: Ο Νάρεϊ έκανε ακριβώς αυτό που δεν ήθελε ο Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζητά να υπάρχει συνεργασία και οι παίκτες του να μην παίρνουν τραβηγμένες προσπάθειες. Το γεγονός πως ο Γερμανός δεν έσπασε τη μπάλα σε Ολιβέιρα ή Κωνσταντέλια και πήγε να τελειώσει μόνος του τη φάση, το έκανε έξαλλο.

  • Με το «καλημέρα» η μπάλα άλλαξε αρκετές φορές πόδια στην περιοχή του Αστέρα και τελικά ο Νάσμπεργκ πέτυχε το πρώτο του γκολ, στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης.
  • Aπό τις 13 Φεβρουαρίου του 2013 και μέχρι σήμερα ο Αστέρας έχει βάλει ζόρια στον ΠΑΟΚ, αφού σε 15 παιχνίδια τον έχει κερδίσει οκτώ φορές. Πέντε επικρατήσεις του Δικεφάλου και δύο ισοπαλίες είναι ο υπόλοιπος απολογισμός.
  • Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Σανταφέ, Αλάγκμπε, Κρέσπι, Σίτο, Ριέρα και Μπαράλες.

    Στον πάγκο είναι οι: Τσιφτσής, Ζουκάνοβιτς, Τασουλής, Καρμόνα, Μπερτόγλιο, Προύντζος, Γκαρντάφσκι, Τιλίκα και Κωστέας
  • H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

    Στον πάγκο είναι οι: Ταλιχμανίδης, Κάργας, Κεντζιόρα, Ντάντας, Μπίσεσβαρ, Φιλίπε Σοάρες, Τάισον, Ρικάρντο και Μπράντον.
  • Δύσκολη αποστολή καλείται να προσπεράσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ταξίδεψε στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα.