ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
i

Ατρόμητος - Ολυμπιακός/ © Intime

LIVE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Sportal newsroom 20:13 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 22.01.2023

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την εκτός έδρας δοκιμασία του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για τη 19η αγωνιστική της Superleague. Σχολιάζει ο Διονύσης Βερβελές.

*Γύρισε στα… παλιά του πρόσφατου παρελθόντος ο Ολυμπιακός με το 1-1 στο Περιστέρι. Πέταξε τεράστια ευκαιρία να μειώσει στους 4 βαθμούς, τώρα είναι τέταρτος και φυσικά η μάχη του θα συνεχιστεί. Ένα ακόμη μάθημα, προηγήθηκε, δεν μπόρεσε να κρατήσει, στο τέλος όλα ήταν ανοιχτά

*Ο Μίτσελ βγάζει Μπιέλ και Ροντινέι, βάζει Σαμασέκου και Βρουσάι. Όλα για όλα, με τα περιθώρια να στενεύουν για τα καλά για τους «ερυθρόλευκους» που είναι κοντά στο να χάσουν μοναδική ευκαιρία και να μειώσουν στο -4 από τον Παναθηναϊκό

*Ο Ατρόμητος άγγιξε το 2-1 με τον Φριντζόνσον στο 81’ αλλά ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός. Κακή εικόνα πάντως από την ομάδα του Μίτσελ, ακόμη και αν τα καταφέρει στο τέλος.

*Προσπαθεί να πιέσει για το 1-2 ο Ολυμπιακός, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν ανταπεξέλθει πλήρως. Πάμε για την τελική ευθεία του ματς, που φαίνεται πως έχει πολλά να μας δώσει ως το τέλος.

*Βάζει Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες ο Μίτσελ στο 70ό λεπτό, βγήκε ο Μπακαμπού και ο Χουάνγκ που έκανε ένα κακό ματς. Εμφανώς καταβεβλημένος και επηρεασμένος από την υπερπροσπάθεια που έκανε στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη. Ο χρόνος πιέζει τον Ολυμπιακό.

*Από ένα λάθος του Ροντινέι, ο Ατρόμητος βρίσκει ισοφάριση με τον Φριντζόνσον. Στην πλάτη της άμυνας η κίνησή του, κανένα οφσάιντ, τέλειο το πλασέ του και 1-1. Και… ξανατρέχει τώρα ο Ολυμπιακός!

*Τυχερός ο Πασχαλάκης, δοκάρι από… πλάγιο άουτ ο Ατρόμητος. Με εκτέλεση και κεφαλιά! Δεν έχει τελειώσει το ματς, οι γηπεδούχοι θα βγουν μπροστά, θα βρει χώρους ο Ολυμπιακός, όλα ανοιχτά, όμως…

*Ο Μπακαμπού δίνει τη λύση! Ανοίγει το σκορ ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, με τον φορ του να «εκτελεί». «Όλα τα λεφτά» η μπαλιά του Μπιέλ στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου! 0-1 για τον Ολυμπιακό, νωρίς-νωρίς, στο 54'

*Τεράστια η ευκαιρία του Χάμες στο 52’, με τον Γιαννιώτη να του λέει «όχι». Η καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού σήμερα στο Περιστέρι. Δείχνει πως θέλει να ανεβάσει ρυθμό η ομάδα του Μίτσελ, πλέον θα έχει και την πίεση του χρόνου.

*Και πάλι το ίδιο σκηνικό. Μασούρας αντί Φορτούνη με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αλλάζει προσέγγιση ο Ισπανός προπονητής. Δεν βρήκε χώρους και προσπαθεί να αυξήσει την πίεση στην εστία του Γιαννιώτη...

*Κακό ποιοτικά ματς στο Περιστέρι, στο 0-0 στο τέλος του ημιχρόνου. Δύο τελικές με τον Φορτούνη, μία ο Μπιέλ, αλλά η μεγάλη φάση ανήκει στον Ατρόμητο και είναι διπλή ευκαιρία στο 13’. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο ημίχρονο. Νίκη του Ολυμπιακού τον στέλνει στο -4 από τον Παναθηναϊκό και νομίζω πως αυτό θα είναι και το μήνυμα του Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές του.

*Τον Μασούρα σηκώνει για προθέρμανση ο Μίτσελ, αρχίζει ήδη και σκέφτεται εναλλακτικό πλάνο, καθώς ο Ολυμπιακός δεν απειλεί, δεν βγάζει κλασσικές ευκαιρίες. Κάτι δεν αρέσει στον Ισπανό, γι’ αυτό και η εντολή στον Μασούρα.

*Βρήκε στιγμή ο Ολυμπιακός με τον Μπιέλ, προφανώς και πρέπει να ανεβάσει ρυθμό για να βάλει τις βάσεις για ένα τόσο σημαντικό τρίποντο, όπως εξελίσσεται η αγωνιστική. Εκτιμώ πως με την πάροδο του χρόνου, θα δείξει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα του Μίτσελ.

*«Χάθηκε» σε ένα δίλεπτο η άμυνα του Ολυμπιακού, ο Πασχαλάκης «μίλησε» στο τελείωμα του Στρούγκη στο 13’, ανεπανάληπτη ευκαιρία και στη συνέχεια για τους γηπεδούχους. Προφανώς και αυτό το σκηνικό δεν αρέσει στον Μίτσελ, ακόμη αναζητεί τελική στο ματς ο Ολυμπιακός.

*Γνωστό σκηνικό, με καλή κυκλοφορία της μπάλας για τον Ολυμπιακό, αλλά και «διαβασμένο» τον Ατρόμητο που δεν δίνει χώρους στους παίκτες του Μίτσελ. Χωρίς κάτι αξιόλογο, προφανώς και στο ημίχρονο θα μάθουν και τι γίνεται στη Λεωφόρο.

*Εξτρά κίνητρο για τον Ολυμπιακό, που ευελπιστεί σε απώλεια του Παναθηναϊκού για να μειώσει στη βαθμολογία. Το 0-2 στη Λεωφόρο, του ανοίγει σίγουρα την όρεξη για τα καλά!

*Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Μίτσελ. Εμπιστεύεται πάλι το σχήμα με τα τρία «δεκάρια». Είναι κάτι που το κάνει εδώ και καιρό και πιστεύει πως με αυτό, θα ξεκλειδώσει το τρίποντο και στο Περιστέρι.