ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ 2-1

Λαμία - Άρης

i

©intime

LIVE ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ 2-1

Sportal newsroom 17:21 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 05.03.2023

Μάχη παραμονής δίνει η Λαμία, που υποδέχεται τον Άρη (17:30) στο «Αθανάσιος Διάκος». Η εξέλιξη της αναμέτρησης LIVE από το Sportal σε σχόλιο Αλέξη Σαββόπουλου.

Τέλος του αγώνα. Η Λαμία επικράτησε του Άρη με 2-1.

90+3'  Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη. Ο Χριστοδουλόπουλος πλάσαρε, αλλά ο Σαραμαντάς με ένα σωτήριο τάκλιν έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

78'  Μια ανάσα από το 2-2 ο Άρης. Ο Γκρέι βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περοχής, αλλά έστειλε τη μπάλα αρκετά έξω.

Α.Σαββόπουλος: Ο προπονητης του Άρη αλλάζει και τους δυο εξτρέμ, ρίχνοντας στο ματς Καματσο και Χριστοδουλοπουλο κάνοντας ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του στην προσπάθεια να ισοφαρίσει.

62'  Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Φαμπιάνο μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε ένα αρκετά κακό τελείωμα από το ύψος της μικρής περιοχής.

 60'  Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου βγήκαν στην κόντρα, ο Σλίβκα έδωσε στον Μαρτίνεθ, ο οποίος αφού άδειασε τον αντίπαλό του, έκανε ένα σουτ το οποίο το έαλε ο Κουέστα.

Α.Σαββόπουλος: Ο Βόκολος ρίχνει στο ματς τον Στανκο και πηγαίνει πιο μπροστά τον Σλίβκα.

58' Σουτ του Ιτούρμπε, μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

55'  Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Πίρσμαν έκανε μια σέντρα, ο Ματέο Γκαρσία έκανε μια καρφωτή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Α.Σαββόπουλος: Οι αλλαγές έφεραν και αλλαγή διάταξης. 4-4-2 πλέον για τον Άρη με τον Γκρέι δίπλα στον Καμαρά, τον Ιτουρμπε δεξιά κι τον Ματέο αριστερά

51' Ο Ιτούρμπε εκτέλεσε ένα φάουλ από καλό σημείο αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε εύκολα.

Α.Σαββόπουλος: Ο Τερζης αφήνει στα αποδυτήρια τον Ενκουλού που ήταν κακός με τη μπάλα άρα πόδια βάζοντας τον Φαμπιάνο και ρίχνει στο ματς και ένα δεύτερο επιθετικό τον Γκρει.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Α. Σαββόπουλος: Σε πολύ κομβικό χρονικά σημείο μειώνει το σκορ ο Αρης και ουσιαστικά ξαναμπαίνει στο ματς με το γκολ του Μπράμπετς.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάλμα, ο Νταρίντα πήρε την πρώτη κεφαλια και ο Μπράμπετς με μια δεύτερη έβαλε την μπάλα στα δίχτυα και ο Άρης μείωσε σε 2-1.

44' ΓΚΟΟΟΟΛ ο Άρης 2-1

42'  Σουτ του Ετέμπο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Α.Σαββόπουλος: Εσωτερική αλλαγή από τον Τερζή αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της Λαμίας. Πέρασε τον Ενκουλού αριστερό στόπερ και έφερε τον Μπράμπετς στα δεξιά.

38'  Ο Οντουμπάτζο έκανε ωραία σέντρα, αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε.

Α. Σαββόπουλος: Απόλυτα δυσλειτουργικό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Άρη που ευθύνεται για τα δυο γκολ της Λαμίας.

32'  Το φάουλ του Ιτούρμπε σταμάτησε στα σώματα των παικτών της Λαμίας.

Α.Σαββόπουλος: Τραγικό λάθος του Ενκουλού, δείγμα της παντελούς έλλειψης συγκέντρωσης με την οποία έχει μπει στο παιχνίδι ο Άρης.

Ο Ενκουλού έκανε ένα μεγάλο λάθος και ο Βέργος το εκμεταλλεύτηκε και πλάσαρε τον Κουέστα για το 2-0 της Λαμίας.

26'  ΓΚΟΟΟΛ η Λαμία 2-0

Α.Σαββόπουλος: Από ένα ακόμη λάθος (του Πάλμα) και μια πολύ χαλαρή αμυντική αντίδραση προήλθε το γκολ της Λαμίας. Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο ματς και παίρνει το γρήγορο γκολ που έψαχνε.

Ο Σιμόν έδωσε στον Σλίβκα, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για τη Λαμία.

15' ΓΚΟΟΟΟΛ η Λαμία

Α.Σαββόπουλος: Αρκετά λάθη των παικτών του Άρη στη μεσαία γραμμή στα πρώτα δέκα λεπτά.

12' Ο Σλίβκα έβγαλε μια σέντρα, αλλά ο Βέργος δεν μπόρεσε να πάρει κεφαλιά.

10'  Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Άρης έχει την κατοχή, χωρίς καμία μεγάλη φάση το παιχνίδι μέχρι στιγμής.

Έναρξη του αγώνα

Α.Σαββόπουλος: Στο γήπεδο βρίσκεται και ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Α. Σαββόπουλος: Μοναδική απουσία για τον Τερζή είναι ο τραυματίας Ρουπ, ενώ επιστρέψει ο τιμωρημένος Φαμπιάνο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αλλάζει το 4-3-3 των προηγούμενων αγώνων. Ο Ματέο θα παίρνει τη θέση του Ρουπ στον άξονα, δίπλα σε Νταρίντα και Ετέμπο και ο Ιτούρμπε θα αγωνιστεί στις πλευρές με τον Πάλμα με τον Καμαρά στην επίθεση. Στην άμυνα οι Οντουμπάτζο, Πίρσμαν θα είναι στα δυο άκρα, ο Μπράμπετς έχει και πάλι τον Ενκουλού παρτενέρ με τον Κουέστα στο τέρμα.

Διαιτητές: Μανούχος (Κόλλιας, Μωϋσιάδης, 4ος Κάτοικος, VAR Ευαγγέλου)

Άρης (Τόλης Τερζής / 4-2-3-1): Κουέστα - Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Μπράμπετς, Πίρσμαν - Νταρίντα, Ετέμπο - Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Πάλμα – Καμαρά.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος / 4-2-3-1): Γκαραβέλης - Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμπάντα - Τζανδάρης, Σλίβκα - Μαρτίνεθ, Ασκόφσκι, Νούνιες - Βέργος.