Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ η οποία... απομακρύνεται από το Champions League
i

©Photo by Stu Forster/Getty Images

Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ η οποία... απομακρύνεται από το Champions League

Sportal newsroom 20:25 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 18.05.2024

Η Λίβερπουλ πήρε μια εύκολη νίκη με 4-2 επί της Τότεναμ, η οποία μετά από τη νέα ήττα έχει αρχίσει και απομακρύνεται περισσότερο από το Champions League.

Η Λίβερπουλ πήρε μια εύκολη νίκη με 4-2 επί της Τότεναμ, η οποία βλέπει το Champions League να... απομακρύνεται ακόμα περισσότερο.

Στο πρώτο μέρος οι «κόκκινοι» έκανα ό,τι ήθελαν την άμυνα της ομάδας του Λονδίνου, χάνοντας από νωρίς ευκαιρίες για ένα γκολ. Μεγαλύτερη στιγμή για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν στο 10ο λεπτό με τον Έλιοτ, ο οποίος έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ρομέρο έδιωξε πάνω στη γραμμή. Έξι λεπτά μετά η Λίβερπουλ άνοιξαν το σκορ με τον Σαλάχ, ο οποίος μετά από σέντρα του Χάκπο έκανε με κεφαλιά το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες φάσεις για ένα δεύτερο τέρμα, το οποίο ήρθε στο 45ο λεπτό με τον Ρόμπερτσον, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Σαλάχ για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση ήταν ίδια και στο 50' η Λίβερπουλ βρήκε και τρίτο γκολ. Ο Χάκπο μετά από μια ωραία σέντρα του Έλιοτ έκανε το 3-0 και εννέα λεπτά μετά ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «κόκκινων» με ένα πολύ ωραίο σουτ έκανε το 4-0. Στο 72' ο Ριτσάρλισον με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-1 και πέντε λεπτά μετά ο Σον μείωσε κι άλλο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ