Ήττα από την Μπράιτον για την Άστον Βίλα πριν από τον Ολυμπιακό
i

©Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Ήττα από την Μπράιτον για την Άστον Βίλα πριν από τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 18:03 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 19.05.2024

Λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Μπράιτον και η εξασφάλιση της συμμετοχής της στο Champions League παίρνει παράταση.

Η Άστον Βίλα ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράιτον για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Conference League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν γρήγορος, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν τον τρόπο για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Τελικά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η ομάδα του Ντε Τσέρμπι είχε δύο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Στο 26ο λεπτό ο Ουνάι Έμερι είδε τον Μόργκαν Ρότζερς να τραυματίζεται, λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Conference League.

Στο 45+3' ο Αντίγκρα έκανε ωραίο κοντρόλ μέσα στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Όλσεν απέκρουσε εντυπωσιακά. Δύο λεπτά μετά ο Γκρος έκανε ένα συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά και πάλι ο Σουηδός τερματοφύλακας είπε «όχι».

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο έντονος, με την Μπράιτον να έχει και πάλι την πρώτη καλή στιγμή με τον Ζοάο Πέδρο. Στο 68' οι «γλάροι» σκόραραν με τον Γκορς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Όπως για τον ίδιο λόγο ακυρώθηκε και το τέρμα του ΜακΓκίν στο 80'.

Τελικά το τέρμα ήρθε για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι στο 87ο λεπτό. Ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε το πέναλτι, ο Όλσεν απέκρουσε αλλά στο ριμπάουντ ο Βραζιλιάνος σκόραρε.

ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Τσέλσι την ίδια ώρα έκανε... πάρτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ της οποίας επικράτησε με 5-0. Πάλμερ, Γκάλαχερ, Μαντουέκε και Τζάκσον ήταν οι σκόρερ των «μπλε», οι οποίοι πλέον ελπίζουν για την έξοδό τους στην Ευρώπη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ