Ο Λουίζ θέλει να συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι στην Άστον Βίλα

Ο Ντάγκλας Λουίζ

Ο Λουίζ θέλει να συνεχίσει να εκτελεί τα πέναλτι στην Άστον Βίλα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 11:20 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 18.05.2024

Την επιθυμία να συνεχίσει να είναι ο εκτελεστής πέναλτι της Άστον Βίλα εξέφρασε ο Ντάγκλας Λουίζ, παρά την «γκέλα» του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Πεμπτης (2/5) ο Ολυμπιακός έζησε μία ονειρική βραδιά, μέσα στην πόλη του Μπέρμιγχαμ. Εκεί επικράτησε της Άστον Βίλα με 4-2, σε ένα ματς το οποίο είχε βασικό πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έκανε χατ-τρικ.

Συμπρωταγωνιστής του και αρνητικός παράγοντας για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντάγκλας Λουίζ, που έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του. Ο ίδιος πρόσφερε στους Πειραιώτες τη δυνατότητα να κάνουν το 3-2, όταν στην κεφαλιά του Ρέτσου βρήκε την μπάλα με το χέρι. Σαν να μην έφτανε αυτό, εκείνος ανέλαβε και την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε αργότερα ο δικός του σύλλογος, ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ.

«Ένας μαέστρος στη σκηνή της Ευρώπης»: Τα Μέσα της Ισπανίας αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ
CONFERENCE LEAGUE

10:21 - 04.05.2024

«Ένας μαέστρος στη σκηνή της Ευρώπης»: Τα Μέσα της Ισπανίας αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα (2-4), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa Conference League, φέρει την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Παρόλα αυτά, ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε πως παρά την αστοχία του στο συγκεκριμένο ματς, δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει. Συγκεκριμένα, εκείνος τόνισε πως θέλει να παραμείνει βασικός εκτελεστής πέναλτι για την ομάδα του, αφού στο παρελθόν ήταν εύστοχος.

«Αυτή είναι η πρώτη που αστόχησα σε πέναλτι αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προπονηθώ ξανά στα πέναλτι, να αλλάξω την κατάσταση και μετά να προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα θετικά. Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το χέρι που έκανα, αλλά είδα την εικόνα και ήταν καθαρό πέναλτι. Μετά έχασα και το πέναλτι. Δεν είμαι χαρούμενος σήμερα, αλλά πρέπει να σηκώσω το κεφάλι μου ψηλά και να επικεντρωθώ στην Premier League», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντάγκλας Λουίζ.

Παράλληλα, ο 25χρονος άσος μίλησε και για τη ρεβάνς του Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Φυσικά, το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει. Μπορούμε να επιστρέψουμε δυνατοί. Νιώθω πολύ λυπημένος γιατί πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά. Δεν αξίζαμε να χάσουμε 4-2, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα την επόμενη εβδομάδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Οπότε πρέπει να πάμε την επόμενη εβδομάδα, να κρατήσουμε το μηδέν και να πετύχουμε δύο γκολ».