ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 2-0
i

Παίκτες Παναθηναϊκού και Λαμίας / © Intime

LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 2-0

Sportal newsroom 16:40 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 05.02.2023

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία, για την 21η αγωνιστική της Super League

Μπάμπης Τσιμπίδας: Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να νιώθει πιο ασφαλής μετά την αποβολή του Στάνκο, αλλά δεν βγάζει τέτοιο συναίσθημα στο γήπεδο. Η Λαμία εξακολουθεί να φαντάζει επικίνδυνη για την ισοφάριση.

Μπάμπης Τσιμπίδας: Ο Παναθηναϊκός προηγείται, αλλά δεν πείθει με την απόδοση του. Δεν σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια στο ανασταλτικό κομμάτι, όπως έκανε στον πρώτο γύρο.

Μπάμπης Τσιμπίδας: Ο Ρούμπεν Πέρεθ είναι πολύ κακός, τόσο στις πάσες του, όσο στα μαρκαρίσματα του. Ο Ισπανός δεν θυμίζει τον ποιοτικό ποδοσφαιριστή του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και η κακή απόδοση του επηρεάζει την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. 

Μπάμπης Τσιμπίδας: Προσπαθεί να κυριαρχήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είναι καθόλου πειστικός μέχρι στιγμής. Παρά τις αλλαγές, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς εξακολουθεί να δείχνει μπλοκαρισμένη. Αντίθετα, η Λαμία έχει τις προϋποθέσεις για αντεπίθεση, αλλά της λείπει η σωστή τελική πάσα μέχρι τώρα.

Μπάμπης Τσιμπίδας: Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε ο Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Γιατί ο Κλάινχαϊσλερ πήρε τη θέση του ντεφορμέ Παλάσιος, πλαισιώνοντας τους Μαντσίνι, Μπερνάρ και Σπόραρ στο μεσοεπιθετικό καρέ.