ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 1-3
i

Πανσερραϊκός - ΑΕΚ / © Intime

LIVE ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 1-3

Sportal newsroom 17:00 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 25.01.2023

Ο Κώστας Τσίλης σχολιάζει στο Sportal την εξέλιξη του αγώνα του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ στο πλαίσιο του δεύτερου μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας. Στον πρώτο αγώνα η Ένωση είχε πάρει τη νίκη με 3-0.

*Ακόμα και σ' αυτό το ματς, μπήκε αλλαγή και παίζει ο Αραούχο 

*Η ΑΕΚ μέχρι και το τελευταίο λεπτό, κυνηγάει φάσεις και ψάχνει για ένα ακόμα γκολ. 

*Ο Μαχαίρας πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο κύπελλο με την ΑΕΚ, είχε σκοράρει και στην ρεβάνς με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

*Πολύ μεγάλη αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ και κυρίως από τον Σιντιμπέ για την ισοφάριση του Πανσερραϊκού

*Ο Μάνταλος έβαλε ξανά δυο γκολ μετά τον Οκτώβρη του 2019 και ένα ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο

*Η ΑΕΚ παρά το 3-0 του πρώτου ματς και παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, έβγαλε διάθεση στο παιχνίδι της και όχι μόνο πέτυχε γκολ, αλλά έφτιαξε και πολλές ευκαιρίες. 

*Η ΑΕΚ μετά από πέντε τελικές προσπάθειες, έβαλε γκολ στην έκτη. Και αντιστράφηκαν οι πρωταγωνιστές σε σχέση με το γκολ της νίκης την Κυριακή με τον Ιωνικό. Στη Νίκαια ο Μάνταλος έδωσε ασίστ και ο Τσούμπερ σκόραρε, τώρα ο Τσούμπερ έδωσε ασίστ και ο Μάνταλος σκόραρε.

*Ο Σιντιμπέ παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ραντόνια στο αριστερό. Κάτι που δείχνει και τις προθέσεις του Αλμέιδα για τους δυο παίκτες. 

*Καλησπέρα, μαζί θα σχολιάσουμε την ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό. Ο Αλμέιδα έχει κάνει δέκα αλλαγές σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος με τον Ιωνικό. Μόνο ο Φαν Βέερτ έχει κρατήσει την θέση του. Ενώ ο Γκατσίνοβιτς επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στις 13 Νοέμβρη

*Υπενθυμίζεται πως αν δεν... γραφτεί ιστορία σήμερα στις Σέρρες, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας τον νικητή του ζευγαριού Άρης-Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

*Βροντερό το παρών που έχουν δώσει οι φίλοι της Ένωσης στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών

*Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Λυμπεράκης, Παντεκίδης, Γιανναράκης, Ζέρης, Κολομπίνο, Στάικος, Σοφιανός, Κατσαντώνης, Μούργος, Σαΐντ.

*Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ραντόνια, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ.

*Το σημερινό ματς είναι από αυτά που έχουν μεγάλη σημασία για το... μπλοκάκι του Ματίας Αλμέιδα, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις επιλογές του.

*Ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό (17:30), έχοντας λύσει τη ζήτημα πρόκρισης από το πρώτο ματς στην «OPAP Arena», όπου επικράτησε με 3-0.