ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (0-0 β' ημίχρονο)
i

© Intime

LIVE ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (0-0 β' ημίχρονο)

Sportal newsroom 20:10 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 05.02.2023

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League.

  • Ο αγώνας στο μεγαλύτερο διάστημά του ήταν ισορροπημένος. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο απειλητικός και είχε 20 ευκαιρίες για γκολ, έναντι 7 του Ολυμπιακού. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη με μια ελάχιστη υπεροχή των φιλοξενούμενων 49-51%. Ο Πασχαλάκης έκανε 8 αποκρούσεις και κράτησε τον Ολυμπιακό όρθιο μέσα στην Τούμπα. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας τον αγώνα. Καλό σας βράδυ.

Διονύσης Βερβελές: Όπως το είπαμε νωρίτερα, δεν τον χάλασε το "Χ" τον Μίτσελ. Πάμε παρακάτω...

  • Τέλος του αγώνα. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ. Ο Πασχαλάκης ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, αφού κράτησε την εστία του ανέπαφη πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις.
  • 4 τα λεπτά των καθυστερήσεων. Στο 2ο ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Παπασταθόπουλου στον Σοάρες
  • Οδεύουμε προς το 90λεπτο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά όμως σταδιακά ο ρυθμός έπεσε. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοιτάζουν να διαφυλάξουν πρώτα το μηδέν και έπειτα να βγουν στην επίθεση.

Διονύσης Βερβελές: Στην τελική ευθεία του ματς, ο Μίτσελ βάζει και τον Ελ Αραμπί. Έχει πέσει ο ρυθμός, εκτιμώ πως τον Μίτσελ δεν τον... χαλάει και το "Χ" όπως πάει.

  • 80' Αλλαγές για τον Ολυμπιακό: Ο Μπιελ και Ο χάμες εκτός, Σαμασέσκου και Ραμόν μπαίνουν στην Τούμπα
  • 72' Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ Ο Τιάγκο Ντάντας δίνει τη θέση του στον Στέφαν Σβαμπ και ο Aντρίγια Ζίβκοβιτς στον Μπράντον Τόμας
  • 70' Χωρίς σκορ το παιχνίδι. Ο ρυθμός έχει πέσει στα τελευταία λεπτά. Ο Ολυμπιακός άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ και έχει παγώσει τον ρυθμό. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν τη φάση που θα τους δώσει το γκολ, όμως αμυντικά είναι αμφότερες διαβασμένες και δεν απειλούνται

Διονύσης Βερβελές: O Mίτσελ ρίχνει στο ματς τον Κανός, θέλοντας να πάρει ενέργειες από την πρόσφατη μεταγραφή των "ερυθρολεύκων". Ζητούμενο να ελέγξει το ρυθμό και να ψάξει και τη φάση που μπορεί να του φέρει γκολ νίκης...

Μάνος Τσαλγατίδης: 
Η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ έχει τα ζητήματα της. Ο Κουλιεράκης δεν μοιάζει τόσο συγκεντρωμένος, ενώ ο Σάστρε δεν έχει μπει ακόμα στο παιχνίδι. Ο Λουτσέσκου το έχει εντοπίσει αυτό και ήδη σκέφτεται διορθωτική κίνηση με τον Κεντζιόρα.

   *   61'  Ο Σέρτζι Κανός θα πάρει τη θέση του Μασούρα και θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό

   Ορεξάτες μπήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50΄ο Μπιελ έβγαλε τον Μπακαμπού στον χώρο, όμως ο Σάστρε πρόλαβε και έδιωξε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έκανε επίθεση διαρκείας, όμως δεν βρήκε στόχο στα σουτ που επιχείρησε.

  • Ξεκίνησε το β' ημίχρονο
  • Το πρώτο ημίχρονο σε εικόνες
  • Σχόλιο Μάνου Τσαλγατίδη

    Ο Δικέφαλος ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του πρώτου μέρους, εκτός από δύο-τρία σημεία αυτού. Αν οι παίκτες του ήταν πιο ψύχραιμοι απέναντι στον Πασχαλάκη το 1ο μέρος σίγουρα θα είχε γκολ για τον ΠΑΟΚ.
  • Ημίχρονο στην Τούμπα. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0

     *  Οδεύουμε προς τη συμπλήρωση του ημιχρόνου. Πολλές οι φάσεις, κανένα γκολ. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. ήταν απειλητικός από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, με τον Μάρεϊ να βρίσκει δοκάρι στην πρώτη κατεβασιά του δικέφαλου. Σταδιακά ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στο γήπεδο κι έγινε κι αυτός επικίνδυνος σε κάποιες φάσεις, με σημαντικότερη το δοκάρι του Χάμες στο 22ο λεπτό.

  • Σχόλιο Διονύση Βερβελέ
    Δεν μπήκε καλά στο ματς ο Ολυμπιακός, ο Πασχαλάκης τον κράτησε όρθιο όμως. Δείχνει ότι μπορεί να πάρει στιγμές, όμως, όπως το δοκάρι του Χάμες. Στις λεπτομέρειες θα παίξουν πολλά ρόλο... Στο 0-0, με την πάροδο του χρόνου ισορρόπησε την κατάσταση. Ένα ματς που μπορεί να το πάρει, αλλά και να το χάσει, όσο έχει τέτοια συμπεριφορά στην ανασταλτική του λειτουργεία. Και δεν είναι θέμα άμυνας, από τα χαφ ξεκινά όλο το ζήτημα.
  • Συμπληρώθηκε το πρώτο μισάωρο στην Τούμπα. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-0.
  • Σχόλιο του Μάνου Τσαλγατίδη

    Ο ΠΑΟΚ έχει μπει εξαιρετικά και κάνει σχεδόν ότι θέλει μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, δείχνει θολωμένος στην τελική προσπάθεια.
  • 22' Τρομερό σουτ του Χάμες, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι
  • Συμπληρώσαμε τα πρώτα 15 λεπτά στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ απειλητικά, έκανε τρεις καλές φάσεις για γκολ, όμως μετά από το πρώτο δεκάλεπτο ο αγώνας είναι πιο ισορροπημένος.

Φωτογραφίες από την Τούμπα 

  • 5' Ήδη στο ματς έχουμε τέσσερις φάσεις. Στην τελευταία ο Πασχαλάκης κατέβασε σουτ του Κωνσταντέλια, ενώ λίγο πιο πριν ο Κοτάρσκι σταμάτησε τον Μπακαμπού 
  • Nέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, στο 2ο λεπτό! Ο Ζίφκοβιτς σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε
  • Σέντρα στον αγώνα έπειτα από 20 λεπτά καθυστέρηση και ευκαιρία στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Νάρεϊ που σούταρε στο δοκάρι!

  *  Ο Παπασταθόπουλος έδωσε το σύνθημα να φύγει η ομάδα για τα αποδυτήρια λόγω του επίμαχου πανό, όμως λίγο μετά οι παίκτες επέστρεψαν αφού η επιθυμία των ερυθρόλευκων έγινε πραγματικότητα

  • Ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια μέχρι να κατέβει το πανό
  • Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην ξεκινήσει το ματς αν δεν κατέβει ένα πανό με προσβλητικό περιεχόμενο
  • Σχόλιο του Διονύση Βερβελέ:

    Αναμενόμενη εντεκάδα από τον Μίτσελ, το σχήμα με τα τρία δεκάρια έμεινε... πίσω. Εκτός ο Φορτούνης, μέσα ο Μασούρας και ένα ματς υψηλών απαιτήσεων μπροστά μας, στη σκιά της αναβολής του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ με τη... μεζούρα στο Περιστέρι.
     
  • Όλα έτοιμα για τη σέντρα του μεγάλου αγώνα, το γήπεδο είναι κατάμεστο και οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται στη σέντρα και σιγά - σιγά παίρνουν τις θέσεις τους.

     * Δείτε εδώ την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και εδώ την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

  • Μαζί μας στον σχολιασμό θα είναι οι Διονύσης Βερβελές και Μάνος Τσαλγατίδης

Oι δύο αντίπαλοι είναι μαζί στην 3η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς και σε λίγη ώρα θα επιδιώξουν να πάρουν το προβάδισμα ο ένας από τον άλλον.

Είμαι ο Νίκος Καλαμπάκας και μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική της Super League.

Καλησπέρα σε όλους