Απομακρύνεται ο Τσάμπι Αλόνσο από την τελική λίστα της Λίβερπουλ

Τσάμπι Αλόνσο

i

© PrtScr

Απομακρύνεται ο Τσάμπι Αλόνσο από την τελική λίστα της Λίβερπουλ

Δημήτρης Χούπης 23:19 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 28.03.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των Times ο Τσάμπι Αλόνσο μοιάζει δύσκολο να μπει στην τελική λίστα της Λίβερπουλ για τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ.

Σαν «βόμβα» έσκασε τον περασμένο Ιανουάριο η είδηση ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Παρόλο που έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του με τους «κόκκινους». Την ίδια ώρα μαζί με τον Γερμανό θα αποχωρήσουν και όλοι οι βοηθοί του, με τον Πεπ Λάιντερς μάλιστα να είναι στη λίστα του Άγιαξ για τη θέση του τεχνικού στην ομάδα του Άμστερνταμ.

Κάπως έτσι στον αγγλικό σύλλογο έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε διαδικασία αναζήτησης για νέο προπονητή. Εξ αρχής το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο έμοιαζε πρώτο στη λίστα, αλλά κι αυτό που ο κόσμος της ομάδας ήθελε περισσότερο. Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που βρισκόταν στη λίστα των «κόκκινων», με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν και τον Ρούμπεν Αμορίμ να είναι επίσης στο στόχαστρο της Λίβερπουλ.

Ένα νέο δημοσίευμα μάλιστα έβγαλε τον Πορτογάλο τεχνικό της Σπόρτινγκ να είναι ένα αρκετά «δυνατό» όνομα για τον πάγκο της Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά όπως υποστηρίζει δημοσίευμα των Times, ο Τσάμπι Αλόνσο φαίνεται ότι... απομακρύνεται από τους «κόκκινους». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν μοιάζει δύσκολο να βρεθεί στην τελική λίστα των υποψηφίων για τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Αλόνσο υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπάγερν Μονάχου, η οποία τον έχει... από κοντά. Μάλιστα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ισπανός θα πάρει και το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία των «ασπιρινών», αφού βρίσκεται δέκα πόντους πάνω από τους δεύτερους Βαυαρούς. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Μπάγερ είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.