Καλά νέα για τον Κλοπ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ρόμπερτσον, λίγες μέρες η απουσία του
i

©Photo by Stu Forster/Getty Images

Καλά νέα για τον Κλοπ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ρόμπερτσον, λίγες μέρες η απουσία του

Δημήτρης Χούπης 20:52 - 28.03.2024

Ο Άντι Ρόμπερτσον γλίτωσε τα χειρότερα και θα μείνει εκτός για λιγότερο από εβδομάδα, με τη Λίβερπουλ πιθανότατα να τον «χάνει» για τον αγώνα με την Μπράιτον.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τον Άντι Ρόμπερτσον να βγαίνει αλλαγή στο φιλικό της Σκωτίας με τη Βόρεια Ιρλανδία, λόγω τραυματισμού. Ο διεθνής αριστερός μπακ κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε στον αστράγαλό του, πέφτοντας στο έδαφος, ενώ την ίδια ώρα έδειχνε ότι πονούσε αρκετά. Ο παίκτης που αντικατέστησε τον αμυντικό των «κόκκινων» ήταν ο Λιούις Φέργκιουσον, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 36ο λεπτό.

Κάπως έτσι ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ ανησύχησε στην όψη του Σκοτσέζου να βγαίνει αλλαγή, ωστόσο όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός. Συγκεκριμένα στην αρχή είχε ειπωθεί ότι θα έμενε εκτός για εβδομάδες, κάτι που ήταν εφιαλτικό για τους «κόκκινους», αλλά τελικά όπως φαίνεται θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές μέρες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 30χρονος τραυματίζεται, αφού τον Οκτώβρη και πάλι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τη Σκωτία, είχε αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στον ώμο. Το οποίο τον άφησε εκτός για τρεις περίπου μήνες. Τη θέση του τώρα την είχε πάρει ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος είχε τραυματιστεί δύο μήνες μετά, επίσης στον ώμο.

Ο Έλληνας ακραίος μπακ λοιπόν, όπως φαίνεται θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας κόντρα στην Μπράιτον. Ο Ρόμπερτσον τη φετινή σεζόν μετράει είκοσι συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Τσιμίκας σε 23 συμμετοχές έχει τρεις ασίστ.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με την Άρσεναλ με 64 βαθμούς, αλλά και στους «8» του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα. Σε περίπτωση που προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα - Μαρσέιγ.