Έγραψε ιστορία ο Νιόνι που έγινε ο 3ος νεότερος παίκτης που αγωνίζεται στην ιστορία της Λίβερπουλ

Τρέι Νιόνι

i

©PrtScr

Έγραψε ιστορία ο Νιόνι που έγινε ο 3ος νεότερος παίκτης που αγωνίζεται στην ιστορία της Λίβερπουλ

Στέλιος Βαρδάκης 10:49 - 29.02.2024

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του 16 ετών Τρέι Νιόνι που έγινε 3ος νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην ιστορία του συλλόγου.

Η Λίβερπουλ μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, θα συνεχίσει να διεκδικεί και το FA Cup καθώς υπέταξε την Σαουθάμπτον με 3-0 και θα βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού όπου απέναντί της θα βρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ διανύει μία περίοδο με πολλαπλούς τραυματισμούς βασικών παικτών με αποτέλεσμα ο Γερμανός τεχνικός να αναγκάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές, που απαρτίζουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Απίθανο: Η ενδεκάδα με την οποία τελείωσε η Τσέλσι τον τελικό έχει υπερδιπλάσια χρηματιστηριακή αξία από εκείνη της Λίβερπουλ
PREMIER LEAGUE

10:09 - 26.02.2024

Απίθανο: Η ενδεκάδα με την οποία τελείωσε η Τσέλσι τον τελικό έχει υπερδιπλάσια χρηματιστηριακή αξία από εκείνη της Λίβερπουλ

Πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ είναι η χρηματιστηριακή αξία των παικτών της Τσέλσι που τελείωσαν στον τελικό του Λιγκ Καπ, ποσό που είναι υπερδιπλάσιο σε σχέση με αυτό των παικτών της Λίβερπουλ

Στο χθεσινό ματς (28/02) του Λιούις Κούμας και του Τρέι Νιόνι να κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα των «Κόκκινων» στην πρώτη ομάδα.

Ο πρώτος μάλιστα ξεκίνησε βασικός για του «Ρεντς» και κατάφερε να βρει και το δρόμο προς τα δίχτυα σε μια στιγμή που σίγουρα θα θυμάται για μια ζωή.

Όσον αφορά τον Νιόνι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έγραψε ιστορία. Συγκεκριμένα, σε ηλικία 16 ετών και 243 ημερών, έγινε ο τρίτος νεότερος παίκτης που έχει φορέσει ποτέ την φανέλα της Λίβερπουλ και ο πιο νέος που έχει αγωνιστεί με χρώματα του συλλόγου στο FA Cup.

Μάλιστα, πήρε την θέση του Χάρβει Έλιοτ που είναι ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ για τη Λίβερπουλ, καθώς έκανε ντεμπούτο 16 ετών 5 μηνών και 21 ημερών. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Ζερόμ Σινλέρ σε ηλικία μόλις 16 ετών και 4 ημερών.