Οριστικά εκτός ο Σαλάχ ενόψει Νότιγχαμ, επέστρεψαν στις προπονήσεις Νούνιεζ και Σομποσλάι

Μοχάμεντ Σαλάχ & Ντάργουιν Νούνιες

i

©Liverpool

Οριστικά εκτός ο Σαλάχ ενόψει Νότιγχαμ, επέστρεψαν στις προπονήσεις Νούνιεζ και Σομποσλάι

Πάνος Κορομηλάς • 17:44 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Με δύο πιθανές επιστροφές, αλλά χωρίς τον Μοχάμεντ Σαλάχ, θα ταξιδέψει η Λίβερπουλ στο «City Ground», για την αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (2/3, 17:00).

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (2/3, 17:00) στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Premier League, με στόχο τη νίκη και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «κόκκινοι», μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας, θα αγωνιστούν στο «City Ground», απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρειάζεται άμεσα βαθμούς, για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια στη μάχη της σωτηρίας.

Για ακόμη μια αναμέτρηση φέτος, η Λίβερπουλ δε θα είναι πλήρης, μιας και ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και θα παραμείνει στα... πιτς. Όπως υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα, ο Αιγύπτιος δεν είναι ακόμα έτοιμος να ενταχθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας:

«Δεν νομίζω πως ο Σαλάχ θα είναι νοκ-άουτ για πολύ καιρό ακόμη, όμως δεν θα πάρει μέρος στο ματς του Σαββάτου και από εκεί και πέρα βλέπουμε, προπόνηση με προπόνηση.

Νομίζω πως την ερχόμενη εβδομάδα, οποιαδήποτε στιγμή, είναι δυνατή η επιστροφή του. Είναι σίγουρα στο δρόμο της επιστροφής, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος».

Αντίθετα, τόσο ο Ντάργουιν Νούνιεζ όσο και ο Ντομινίκ Σομποσλάι πιθανότατα θα είναι διαθέσιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ στάση αναμονής θα τηρηθεί στις περιπτώσεις των Άντι Ρόμπερτσον και Γουαταρού Έντο:

«Ο Ντάργουιν και ο Ντομ προπονήθηκαν την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα. Έδειχναν να είναι καλά αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσουν.

Ο Έντο και ο Ρόμπερτσον δεν τα κατάφεραν αλλά υπάρχει πλάνο να κάνουν προπόνηση σήμερα. Αυτό είναι το πλάνο αλλά θα πρέπει να δούμε αν θα δουλέψει» δήλωσε αρχικά, ενώ μίλησε και για τους Αλέξις Μακάλιστερ, Ιμπραχίμα Κονατέ και Λουίς Ντίας:

«Ο Κονατέ δεν έχει τίποτα, το ότι δεν άρχισε στο ματς με την Σαουθάμπτον είχε να κάνει με το μοίρασμα του χρόνου. Ο Ντίας είναι εντάξει, ο Μακάλιστερ είναι εντάξει. Όλοι δείχνουν καλά.

Αποκάλυψη από τον Μίντο: «Ο Σαλάχ θα παίζει στη Σαουδική Αραβία τη νέα σεζόν»
REST OF THE WORLD

16:25 - 28.02.2024

Αποκάλυψη από τον Μίντο: «Ο Σαλάχ θα παίζει στη Σαουδική Αραβία τη νέα σεζόν»

Την περίπτωση του Μοχάμεντ Σαλάχ έχει ξεχωρίσει η Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο σε δύο «απόπειρες» της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, η πόρτα της Λίβερπουλ ήταν κλειστή. Παρολ΄αυτά ο Αιγύπτιος παραμένει διακαής πόθος της ομάδας του Μπενζεμά, η οποία θα επιμείνει και το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να πείσει τους «reds» να πουν το πολυπόθητο ναι.

Το μοναδικό πρόβλημα ήταν πως δεν ξέραμε πως ο "Μάκα" ήταν άρρωστος για 1,5 μέρα όπως και ο Ρόμπο, αλλά ευτυχώς η ίωση που είχαν δεν εξαπλώθηκε. Μέχρι στιγμής δεν άκουσα κάτι αλλά δεν ρώτησα επειδή πιθανότατα δεν θέλω να ξέρω. Οπότε θα δούμε».