Αποκάλυψη από τον Μίντο: «Ο Σαλάχ θα παίζει στη Σαουδική Αραβία τη νέα σεζόν»
i

© Intime

Αποκάλυψη από τον Μίντο: «Ο Σαλάχ θα παίζει στη Σαουδική Αραβία τη νέα σεζόν»

Γιάννης Λιβανός 16:25 - 28.02.2024

Την περίπτωση του Μοχάμεντ Σαλάχ έχει ξεχωρίσει η Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο σε δύο «απόπειρες» της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, η πόρτα της Λίβερπουλ ήταν κλειστή. Παρολ΄αυτά ο Αιγύπτιος παραμένει διακαής πόθος της ομάδας του Μπενζεμά, η οποία θα επιμείνει και το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να πείσει τους «reds» να πουν το πολυπόθητο ναι.

Η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια ν' αποκτήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, παρά το γεγονός πως εισέπραξε αρνητική απάντηση από τη Λίβερπουλ σε δύο περιπτώσεις (πέρυσι το καλοκαίρι και φέτος τον Ιανουάριο).

Ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία κατέθεσε πρόταση στα 250 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, αλλά η αγγλική ομάδα την απέρριψε. Σύμφωνα όμως με αγγλικά ΜΜΕ η Αλ Ιτιχάντ πρόκειται να επανέλθει το προσεχές καλοκαίρι για να κάνει δικό της τον διάσημο άσο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαλάχ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, που εκπνέει το καλοκαίρι του 2025. Ο Αιγύπτιος είναι στους «Reds» από το 2017, έχοντας αγωνιστεί σε 309 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας παράλληλα 188 γκολ και μοιράζοντας 81 ασίστ σε συμπαίκτες του.

Τη φημολογία περί ενδιαφέροντος της Αλ Ιτιχάντ για τον Σαλάχ ήρθε να επιβεβαιώσει και ο Μίντο, ένα από τα διασημότερα ονόματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Αιγύπτου. Ο παλαίμαχος λοιπόν επιθετικός αποκάλυψε πως ο Σαλάχ έχει ήδη υπογράψει για να παίξει από το καλοκαίρι στη Σαουδική Αραβία!

«Ο Μο θα παίξει στην Saudi Pro League την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί», ανέφερε, χαρακτηριστικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 41χρονος, πλέον Μίντο, που είχε διαγράψει σημαντική πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις φανέλες των Γκεντ, Αγιαξ, Θέλτα, Μαρσέιγ, Ρόμα, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ και Μίντλεσμπρο.

Οι πληροφορίες στα ΜΜΕ του Καϊρου, που είναι η πρωτεύουσα της Αιγύπτου, της πατρίδας δηλαδή του Σαλάχ, κάνουν λόγο για συμφωνία στα 300 εκατ. ευρώ. Από αυτά, τα 200 εκατ. θα πάνε στο συμβόλαιο του Αιγύπτιου σταρ για τρία χρόνια συνεργασίας και τα άλλα 100 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του θα μπουν στα ταμεία της Λίβερπουλ!
 

Ο «Γολγοθάς» του Τιάγκο είναι ατελείωτος: 10 μήνες εκτός, έπαιξε πέντε λεπτά και μπορεί να χάσει όλη τη σεζόν!
PREMIER LEAGUE

10:55 - 28.02.2024

Ο «Γολγοθάς» του Τιάγκο είναι ατελείωτος: 10 μήνες εκτός, έπαιξε πέντε λεπτά και μπορεί να χάσει όλη τη σεζόν!

Το μαρτύριο του Τιάγκο Αλκάνταρα δεν έχει τέλος! Ο Ισπανός μέσος της Λίβερπολ τραυματίστηκε ξανά και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες και το καλοκαίρι, ο Σαλάχ ετοιμάσει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία, τότε ο παίκτης θα προστεθεί σε μία μακρά πλέον λίστα αστέρων που άφησαν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για τα «πετροδόλαρα». Μερικοί από αυτούς είναι οι Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Καντέ και Μαχρέζ.